Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Moksleiviai ant sniego suformavo Šilutės “Žuvį”

Publikuota: 2011 vasario 15 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Pro savivaldybės langą buvo sudėtinga įžiūrėti ŽUVIES kontūrus. Tačiau iš oro, sako, miesto simbolis puikiai matėsi. (Oresto Lidžiaus nuotr.)Pro savivaldybės langą buvo sudėtinga įžiūrėti ŽUVIES kontūrus. Tačiau iš oro, sako, miesto simbolis puikiai matėsi. (Oresto Lidžiaus nuotr.)

Antradienio popietę Šilutės senojo turgaus aikštėje, prie Šyšos upės vingio, per 500 miesto vyresniųjų klasių mokinių kartu su savo pedagogais ir Švietimo skyriaus darbuotojais ant sniego suformavo gyvą Šilutės miesto simbolį – ŽUVĮ ir miesto metus – 500.

Moksleivių ŽUVIS buvo fotografuojama iš oro, nuotraukos bus sudėtos į jubiliejinį fotografijų albumą “Šilutė iš paukščio  skrydžio”.

Akciją “Padovanokime Lietuvai ir Šilutei “Žuvį”, skirtą Vasario 16 – osios dienai paminėti bei artėjančiam Šilutės 500 metų jubiliejui, surengė Šilutės r. savivaldybė. Akcijoje dalyvavo Šilutės pirmosios bei Vydūno gimnazijų mokiniai, taip pat jų bendraamžiai iš Pamario ir Martyno Jankaus pagrindinių mokyklų.

Pastaruoju renginiu miestelėnai tarsi pratęsė prieš kurį laiką Šilutės gražinimo draugijos pradėtą “žuvų” dovanojimo miestui akciją.

Maždaug prieš mėnesį prie  H. Šojaus dvaro rūmų Šilutės gražintojai iš sniego nulipdė pirmąsias žuvis. Po savaitės ant Šyšos upės pylimo šlaito jie “patiesė” visą virtinę sniego žuvų. Netrukus prie jų akcijos prisijungė miesto švietimo ir ikimokyklinio ugdymo įstaigos.

Oresto Lidžiaus nuotr.

Susiję straipsniai: “Šilutėje dygsta sniego žuvys”“Šilutėje toliau plinta sniego žuvys”“Sniego žuvys toliau tvindo Šilutę”.

1 skaitytojų komentaras
Tikra 2011 vasario 16d., 09:2085.206.87.248
Šventė! Puikus performansas!

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 5 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą