Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Oficialu: Šilutės viešosioms erdvėms – per 700 tūkstančių eurų

Publikuota: 2018 kovo 29 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Šilutės rajono savivaldybės administracija pasirašė sutartį su Centrine projektų valdymo agentūra dėl projekto „Šilutės miesto Lietuvininkų g. ir Tilžės g. gretutinių teritorijų viešųjų erdvių sutvarkymas, suformuojant rekreacijai ir aktyviai miestiečių veiklai“ įgyvendinimo.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Teritorijoje, esančioje Tilžės g. 37A (senosios kapinės), bus įrengti pėsčiųjų takai, šviestuvai, suoliukai, šiukšliadėžės, dviračių stovai, vaizdo stebėjimo kamerų sistema.
H. Zudermano skvere (šalia evangelikų liuteronų bažnyčios) bus įrengti pėsčiųjų takai, įrengti šviestuvai, suoliukai, šiukšliadėžės, dviračių stovai.
Taip vadinamame šeimos skvere (prie senojo muziejaus) bus įrengti pėsčiųjų takai, įrengti šviestuvai, suoliukai, šiukšliadėžės, dviračių stovai, žaidimų ir sporto įrenginiai.
Šilutės rajono savivaldybės prieigose bus pakeista danga ir sutvarkyti laiptai į aikštę, įrengti šviestuvai, suoliukai, šiukšliadėžės, dviračių stovai, sutvarkytos aikštės atraminės sienos ir gėlynai.

Projekto vertė – 718 297,47 Eur.
Iki 388 452 eurų bus skiriama iš Europos Regioninės plėtros fondo ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšų, 329 845,47 eurų – iš Šilutės rajono savivaldybės biudžeto.
Projektą planuojama įgyvendinti iki 2020 m. lapkričio pabaigos.

Parengta pagal www.silute.lt inf.

Rašyti komentarą