Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Žebelienės išvarymas: „tvarkiečių“ seimūnams dėl to galvų neskauda?

Publikuota: 2012 birželio 15 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

D. Žebelienė su V. Kainovaičiu buvo pašalinti iš partijos už tai, kad, V. Pavilonio žodžiais tariant, išdavė bendrapartiečius ir partijos rinkėjus. (Oresto Lidžiaus fotomontažas)D. Žebelienė su V. Kainovaičiu buvo pašalinti iš partijos už tai, kad, V. Pavilonio žodžiais tariant, išdavė bendrapartiečius ir partijos rinkėjus. (Oresto Lidžiaus fotomontažas)

Tiek iš Šilutės rajono savivaldybės mero pavaduotojo kėdės prieš dvi dienas išversto pamario krašto „tvarkiečių“ lyderio Vaido Pavilonio dvasinis vadovas Seimo narys Kęstas Komskis, tiek ir savivaldybės mere išrinktos ir už tai iš partijos tą pačią dieną pašalintos Daivos Žebelienės pusę palaikantis parlamentaras Remigijus Žemaitaitis partijos skyrių draskančio konflikto atžvilgiu demonstruoja neutralumą.

„Tai jų (partijos skyriaus – red. pastaba) vidaus sprendimas, – teigė telefonu šilutiškis Seimo narys R. Žemaitaitis. – Matyt, kažkam nepatiko, kad kitas gavo mero pareigas, todėl ir nusprendė suvesti sąskaitas“.

Kita vertus, anot R. Žemaitaičio, Šilutės „tvarkiečių“ skyriuje jau kuris laikas tvyrojo įtampa. Esą todėl D. Žebelienės išvarymas jo per daug ir nenustebino.

Pagėgiškis parlamentaras K. Komskis savo ruožtu tvirtina, kad nenori kištis į partijos skyriaus reikalus, tačiau neslepia, kad nepateisina bendrapartiečių, veikiančių prieš partiją.

„Manau, kad yra skyriaus sprendimas, ir aš nesiruošiu jo kvestionuoti (ginčyti – red. pastaba). O žmogus, kad pasirinko tokias vertybes, tai jo ir reikia klausti<…> Partijoje, kuri turi per 16 000 narių, visko pasitaiko. Tačiau tokių atvejų, kad taip atvirai būtų veikiama prieš partiją, tai tikrai dar nebuvo pasitaikę, – tvirtino telefonu Seimo narys K. Komskis. – Tiesa, Šilutės skyrius yra apskundęs R. Žemaitaitį partijos drausmės komisijai dėl viešų pasisakymų prieš partiją“.

D. Žebelienė buvo pašalinta iš partijos už tai, kad, V. Pavilonio žodžiais tariant, išdavė partijos skyrių ir rinkėjus. Dėl tos pačios priežasties „tvarkiečių“ partijos „antsiuvai“ buvo atimti ir iš D. Žebelienės bendražygio sąmoksle prieš Pozingio koaliciją Vlado Kainovaičio.

Tuo tarpu D. Žebelienė teigia nesijaučianti ką nors išdavusi, nes nebuvo pasirašiusi koalicinės sutarties. Esą jos apsisprendimą prisidėti prie naujos valdančiosios daugumos nulėmė nesutapę su Pozingio koalicijos politiniai požiūriai.

Beje, tą patį trečiadienio vakarą abiejų iš partijos “Tvarka ir teisingumas” pašalintų „nusidėjėlių“ atvaizdai buvo „prikalti“ prie gėdos lentos Šilutės „tvarkiečių“ internetinėje svetainėje.

Susiję str.: “Valdžios vadelės – Tarybos naujokės rankose”, “Pozingio era baigėsi”

Ne į temą

Šilutės parko tvenkinyje žiedus išskleidė vandens lelijos.

Oresto Lidžiaus nuotr.

5 skaitytojų komentarai
papolitikuojantis 2012 birželio 15d., 16:5588.118.204.47
Daiva ir Vladai, toks pašalinimas geriau nei apdovanojimas, sveikiname atsiribojus nuo šių žmonių. Sėkmės darbuose, būkite nuoširdaus, žmoniško elgesio pavyzdžiu.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 54 Thumb down 5

Atsakyti

Vile 2012 birželio 16d., 16:1678.61.175.137
kad tik nebūtų “tvarkiečių” užslėptas sąmokslas paimti valdžia. Visaip politikos šiukšlyne būna. Sąžinės apraiškų tuose viražuose mažą, daugiau užslėptos naudos įvairiems veikėjams ieškoma. Vieniems užtenka statuso ir valdiškos algos, kiti žvelgia giliau,iki pat biudžeto skrynelės dugno. Štai pastarieji ir laimi daugiausia pirmuosius už virvučių tampydami. Ir taip bus dar ilgai, kol avimis paversti piliečiai (ar patys save pasivertę) leis sau dirti kailį.

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 9 Thumb down 9

Atsakyti

užsigrūdinęs 2012 birželio 17d., 14:425.20.114.185
šaunuolis,Vladai. Tau irgi reikia paminklą pastatyti – vienam monstrui nukirtai galvą, o kitam patrumpinai rankas.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 19 Thumb down 0

Atsakyti

Edvardas Jurjonas 2012 birželio 17d., 18:5281.7.78.91
Citata “D. Žebelienė su V. Kainovaičiu buvo pašalinti iš partijos už tai, kad, V. Pavilonio žodžiais tariant, išdavė bendrapartiečius ir partijos rinkėjus.”
Jie nikada neišdavinėjo, jie skirtingai nuo V. Pavilonio elgėsi garbingai. Jų dėka buvo atstatytas status Quo. Nuo dabar galime būti ramūs, išdavikų nebebūs. Tikėkime ir mūsų tikėjimas padės pasiekti tai.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 23 Thumb down 0

Atsakyti

Asas 2012 birželio 18d., 08:2088.119.138.11
Advardai ir Tave iš tos partijos pašalins. Tvarkiečiams dabar belieka išsigryninti – partijoje liks tik samdiniai.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 11 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą