Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės moksleiviams maistas nepabrangs

Publikuota: 2010 vasario 25 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

skautai.lt nuotr.skautai.lt nuotr.

Klaipėdos apygardos teismo sprendimas lėmė, kad viešojo maitinimo paslaugą Šilutės rajono moksleiviams ir toliau teiks įmonė “Kretingos maistas“. Tokiu būdu buvo atmestos bendrovės “Smulkus urmas“ pretenzijos dėl viešojo konkurso laimėtojo pasiūlytos esą per mažos kainos.

Bylinėjimosi procesas prasidėjo praėjusių metų liepą, kai Šilutės r. savivaldybės administracija paskelbė supaprastintą atvirą konkursą dėl mokinių maitinimo paslaugos pirkimo. Jo laimėtoju buvo pripažinta VšĮ “Kretingos maistas“.

Konkurse taip pat dalyvavusi ir pralaimėjusi bendrovė “Smulkus urmas“ kreipėsi į apygardos teismą su prašymu sustabdyti maitinimo paslaugų pirkimo procedūras. Visgi nuo 2009 m. rugsėjo, kol teismas priims galutinį sprendimą, laikinas Šilutės rajono moksleivių maitinimas buvo perduotas įmonei “Kretingos maistas“.

Išnagrinėjęs bylos aplinkybės ir pateiktus įrodymus dėl Šilutės rajono savivaldybės organizuoto viešojo konkurso, Klaipėdos apygardos teismas pripažino, kad “Kretingos maisto“ pasiūlyta maža kaina yra pagrįsta.

Beje, 2009 m. lapkričio mėnesį Klaipėdos apygardos teismas pripažino nepagrįstomis “Smulkaus urmo“ pretenzijas dėl Plungės savivaldybės organizuoto viešojo konkurso laimėtojo pasiūlytos esą per mažos kainos.

“Vakarų ekspresas”

Rašyti komentarą