Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Indriuška nori grįžti

Publikuota: 2017 lapkričio 14 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje, Sveikata

www.silutesetazinios.lt montažaswww.silutesetazinios.lt montažas

Liutauras Indriuška pirmas pateikė dokumentus dalyvauti konkurse į Šilutės pirminės sveikatos priežiūros centro (toliau – PSPC) direktoriaus pareigas.

Lygiai prieš metus, 2016-ųjų lapkričio 14 d., – koks sutapimas! – iš PSPC direktoriaus pareigų išprašytas ir dėl to su Šilutės rajono savivaldybe tebesibylinėjantis L. Indriuška bando sugrįžti į pareigas, iš kurių buvo atšauktas mero „tvarkiečio“ Vytauto Laurinaičio potvarkiu („Meras PSPC vadovui: sveikas sugrįžęs ir sudie“, „Trumpai: Aukščiausiasis teismas imasi Indriuškos bylos“).

Šiandien, lapkričio 14 d., Tauragės ligoninės vadovas L. Indriuška pateikė dokumentus dalyvauti Šilutės rajono savivaldybės skelbtame konkurse į PSPC direktoriaus pareigas.
Tokį sprendimą, anot L. Indriuškos, lėmė jo noras dirbti arčiau namų.
Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas
Šilutės rajono savivaldybės administracijos Personalo ir teisės skyriaus vyriausioji specialistė Dalia Bernotienė sakė, kad L. Indriuška pirmas pateikė dokumentus dalyvauti šiame konkurse.
Kiek pretendentų į PSPC direktoriaus pareigas bus iš viso, paaiškės po 2 dienų, kai baigsis dokumentų pateikimo terminas.
Anot D. Bernotienės, konkursas į PSPC direktoriaus pareigas planuojamas lapkričio 23 d.

Rašyti komentarą