Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės ligoninėje atnaujinti Vidaus ligų ir Neurologijos skyriai

Publikuota: 2017 birželio 13 Kategorija: Aktualijos, Sveikata, Šilutėje

Oresto Lidžiaus nuotr.Oresto Lidžiaus nuotr.

Antradienį Šilutės ligoninėje įvyko oficialus atnaujintų Vidaus ligų ir Neurologijos skyrių atidarymas.

Anot Šilutės ligoninės vyr. gydytojo Dariaus Steponkaus, Vidaus ligų ir Neurologijos skyrių patalpos rimto remonto nebuvo mačiusios nuo tada, kai buvo pastatytas trečiasis ligoninės korpusas (šie skyriai yra įsikūrę trečiojo korpuso ketvirtame aukšte) – tai yra jau beveik 40 metų.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Užtat dabar trečiojo korpuso ketvirto aukšto patalpų sienos (ir ne tik) šviečia naujomis spalvomis: pakeisti vamzdynai ir elektros instaliacija, įrengta nauja vėdinimo sistema, o palatose ir sanitarinėse patalpose – dar ir personalo iškvietimo mygtukai, atnaujintos sienos, durys ir langai, įrengta apsaugos sistema. Be to, patalpos šiek tiek praplėstos, dabar jose yra 49 lovos – 3 daugiau nei buvo prieš remontą.

Vidaus ligų ir Neurologijos skyrių remontas atsiėjo daugiau kaip 320 tūkst. eurų: 310 tūkst. Eur gauta iš Valstybės investicijų programos, apie 15 tūkstančių pridėjo Šilutės rajono savivaldybė.

Pinigų ligoninės lovoms ir kitiems baldams, deja, nebuvo skirta. Todėl Šilutės ligoninei teks patuštinti savo kasą. Anot D. Steponkaus, viešasis pirkimas jau įvyko.

Atnaujintų skyrių atidaryme dalyvavo Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis, jo pavaduotojas Algis Bekeris, administracijos direktoriaus pavaduotojas Virgilijus Pozingis ir buvęs Seimo narys Kęstas Komskis. Su jais bendravo ligoninės vyr. gydytojas D. Steponkus, atnaujintų skyrių vadovai, kiti medikai.

Rašyti komentarą