Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės baldininkų Vasario 16-ajai skirta iniciatyva sulaukė pripažinimo

Publikuota: 2017 vasario 22 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

AB 'Šilutės baldai' nuotr.AB 'Šilutės baldai' nuotr.

Akcija „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai“ šiais metais sulaukė daugiau nei 400 sumanių iniciatyvų kūrybingai ir prasmingai paminėti Valstybės atkūrimo dieną. Iš jų buvo atrinkta net 21 idėja. Viena iš jų – AB „Šilutės baldai“ iniciatyva „Mažųjų rankose – pasakiška Lietuva“, praneša portalas DELFI.

Valstybės gimtadienio proga AB „Šilutės baldai“ kolektyvas visiems Šilutės miesto vaikų darželiams pagamino ir padovanojo natūralaus medžio kaladėles, iš kurių pakvietė kartu pastatyti Lietuvos valstybingumo simboliais tapusias šalies pilis („Lietuvos pilys atgimsta Šilutės vaikų rankose“).

Vasario 24 d. geriausių idėjų iniciatoriai dalyvaus prezidentūroje vyksiančiame renginyje, kuriame bus apdovanoti Valstybės trispalve už idėjos originalumą, pilietiškumą, gebėjimą sutelkti ir meilės Lietuvai puoselėjimą.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Portalas DELFI kviečia sudalyvauti balsavime ir išrinkti skaitytojų mėgstamiausią iniciatyvą. Savo balsą galima atiduoti iki ketvirtadienio (vasario 23 d.) 23 valandos.

Daugiau:
http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania…

2 skaitytojų komentarai
patriotė 2017 vasario 23d., 09:3678.61.11.158

Džiaugiamės, sveikiname, didžiuojamės. Bene vieninteliai ..Baldai” aktyvūs bendruomenėje.

Įvertink komentarą: Thumb up 5 Thumb down 2

Atsakyti

Andrius 2017 rugpjūčio 31d., 08:3088.119.98.229

Tikrai šaunuoliai, tokios iniciatyvos vertos dar kiek daugiau piaro. Vaikų darželių daug ir finansų visiems susirinkt gali būt sunku, nes tiek pat gabių darbuotojų reikia, o šiais laikais viskas, ir baldai darzeliams ir dekoracijos ir lauko aikštelės kainuoja nemažus pinigus. Tokios mažos dovanėlės pagyvina vaikų darželius ir suteikia naujos gyvybės, įkvėpimo.

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą