Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

„Tauragės kurjeris”: mero patarėjas Kęstutis Gabšys žurnalistams: „Bla bla bla“

Publikuota: 2016 sausio 26 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

K. Gabšys kurį laiką gyveno ir darbavosi Šilutėje. Dabar jis - Tauragės mero patarėjas. (Eimanto Chachlovo, ve.lt, nuotr.)K. Gabšys kurį laiką gyveno ir darbavosi Šilutėje. Dabar jis - Tauragės mero patarėjas. (Eimanto Chachlovo, ve.lt, nuotr.)

Tauragės valdžios aparatas buldozeriu važiuoja per savo rinkėjų pasitikėjimą ir savo pačių pažadus būti atviriems ir skaidriems, rašo Raimonda Alysienė ir Ramunė Ramanauskienė str. „Per rinkėjų pasitikėjimą – cenzūros buldozeriu“ laikraštyje „Tauragės kurjeris“.

„Tauragės kurjeriui“ neoficialiais šaltiniais sužinojus, kad naujajam mero patarėjui klaipėdiečiui Kęstučiui Gabšiui atlyginimas bus mokamas gerokai didesnis negu kitiems tokiems pat specialistams, savivaldybės klerkai atsisakė atskleisti šio viešo asmens algos dydį ir paaiškinti, kuo šis žmogus išskirtinis.

K. Gabšys irgi atsisakė atsakyti į klausimą, koks atlyginimas jam bus mokamas. Jo aiškinimu, atlyginimo dydžio atskleidimas pažeistų jo, kaip asmens, privatumą, nesvarbu, kad mero patarėjas – viešas asmuo, o atlyginimas jam mokamas iš rajono biudžeto lėšų.

Daugiau: www.kurjeris.lt: „Per rinkėjų pasitikėjimą – cenzūros buldozeriu“

3 skaitytojų komentarai
Nuomonė 2016 sausio 26d., 21:1691.226.212.160
Prieš cituojant Tauragės kurjerį reiktų išsiaiškinti kas tai per laikraštis. Jei pas mus laikraštis “Pamariais” sakykim yra 60% komunistinis 40% Hamskinis. Tai Tauragės kurjeris yra 100% komunistinis ir dirba žmonės tokie uolūs kaip Stasė jaunystėje. Kur triedė ant visų ne komunistų galvų nesustodama (ačiū Dievui senatvėje susiprotėjo).

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 17 Thumb down 6

Atsakyti

Rinkejas 2016 sausio 26d., 21:3978.57.212.126
Va taip buna su koncervais – isoreje sventut sventuteliai, o kai jau apie pacius pasisuka kalba visas sventumas isgaruoja… Gedele, bet ir reikia…. Valdzios troskimas parodo visa vidu….

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 13 Thumb down 6

Atsakyti

upeivis to nuomonė 2016 sausio 27d., 08:3178.61.5.29

Prieš moralizuojant apie reikalą parašyk, jei nėra ką rašyti, tai nemoralizuok.

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 10

Atsakyti

Rašyti komentarą