Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

lrt.lt: vyraus pastoviai nepastovūs orai

Publikuota: 2015 liepos 26 Kategorija: Aktualijos, Orai

Oresto Lidžiaus nuotr.Oresto Lidžiaus nuotr.

Sekmadienį ir artėjančią savaitę turėtų vyrauti pastoviai nepastovūs orai, prognozuoja sinoptikas Vytautas Sakalauskas. Jo teigimu, nors pirmadienį orai nurims, antradienį į Lietuvą visai likusiai savaitei vėl turėtų atslinkti drėgni orai.

Sekmadienį aukščiausia temperatūra daug kur pasieks 18–23 laipsnius šilumos, o rytiniame respublikos pakraštyje yra tikimybė, kad bent jau valandėlę iki vidurdienio temperatūra spės pakilti ir iki 24–27 laipsnių šilumos.

Anot sinoptiko, pirmadienį orai turėtų būti šiek tiek ramesni, žymesnio lietaus nenumatoma. Naktį bus 9–14, dieną – 17–22 laipsniai šilumos.

„Permainos mūsų laukia antradienį, nes iš vakarų priartės naujas Atlanto ciklonas. Jis Lietuvos orus lems ir savaitės viduryje, ir antroje savaitės pusėje, todėl orai bus pastoviai nepastovūs. Jau antradienio naktį kai kur pradės lynoti. Dieną lietus bus jau daugelyje rajonų. Nakties temperatūra sieks 10–15, dienos – 17–22 laipsnius šilumos. Trečiadienį, ketvirtadienį ir penktadienį taip pat iš vakarų į Lietuvą keliaus drėgnas oras, todėl retkarčiais palis“, – tvirtina V. Sakalauskas.

Daugiau: lrt.lt: „Sinoptikas: vyraus pastoviai nepastovūs orai“

Rašyti komentarą