Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Svarbu! Uždaromas pėsčiųjų tiltas per Šyšos upę

Publikuota: 2014 rugsėjo 30 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Pagaliau pradedamos naujo pėsčiųjų ir dviračių tilto per Šyšą (ties Šilutės miesto Darbininkų kvartalu) statybos.

Statybos bus vykdomas spalio – lapkričio mėn. Visą tą laiką susisiekimas per upę toje vietoje bus nutrauktas, todėl pėstiesiems teks rinktis kitus tiltus, pavyzdžiui, Žalgirio gatvėje arba geležinkelio tiltą.

Naujasis tiltas bus gerokai platesnis už dabartinį, bus sutvarkytas privažiavimas prie jo, įrengtas apšvietimas. Visa tai (kartu su projektavimu) atsieis beveik 400 tūkst. Lt. Tilto statybą finansuoja Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos.

Susijęs: „Trumpai: 400 000“

1 skaitytojų komentaras
ZYMANTAS 2014 spalio 6d., 10:1977.79.62.110

metu tyvuliavo zmoniu zemes darzai, o stai Silutes SENOJO TURGAUS, kuris esti Silutes pasididziavimo ir dazna ekskursiju vieta, niekam is klerku neidomi vieta, apie tai cia ir labai stiprus pagrumojimas. Reikia spartinti SENOSIOS TURGAVIETES generalinei rekonstrukcijai, nes delsiant mes nebeturesime ko beatstatyti-kodel, ogi todel, kad jau siandiena dulyja namu sienos, virsta i smeli namu tinkas, byra ir aizejasi sienu unikalios plytos, kurios jau esnancios korozijai paveiktos kaip nebeturincios tinko, namu sienos kaip karo bombardavimo sukilusios, pavasarinai pauksciukai terpese sukasi lizdus. Zmones, kurie lankosi ekskursijomis, stebisi musu aplaidumu, neremontuojant bent uzglaistan atsiverusias plytas, namu fasaduose, toks vaizdas, lygtai cia gyvenimo pradzia po karo vyksta ir viskas gerai, kokia geda, kuomet atvyke ekskursantai is kitu Saliu mato musu gyvenimiska apsileidima, atstatant, kurio net nesimato projektuoise, net neuzimenama. Kaipgi cia pastebesi, nes jau kas= turime pastate, Naujakuriuose, juos jau reikia reustaruoti, byra tinkas, nabrokdarbia ir tiek, arba lesos, kurios skiriamos tinkamai yra sukisamos i kisenes tiems, kurie jas skiria statyboms ir renovavimas-sau, be jokio teisinio isikisimo, nes ko gero ir teinisi mentalitetas sociai is to randa pasipelnyma.

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą