Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Trumpai: 400 000

Publikuota: 2014 gegužės 28 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Per potvynį dabartinis pėsčiųjų tiltas kartais panyra po vandeniu. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)Per potvynį dabartinis pėsčiųjų tiltas kartais panyra po vandeniu. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Bemaž tiek litų atsieis naujo pėsčiųjų ir dviračių tilto per Šyšos upę Šilutės mieste, ties Darbininkų kvartalu, projektavimas ir statyba.

Anot Šilutės rajono savivaldybės administracijos Ūkio skyriaus vyriausiojo specialisto Mindaugo Oželio, naujasis tiltas bus 3 metrų pločio – tai yra dvigubai platesnis už dabartinį, bus sutvarkytas privažiavimas prie jo, įrengtas apšvietimas, ir visa tai (kartu su projektavimu) kainuos apie 395 tūkst. Lt. Tilto statybą finansuoja Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos.

Šiuo metu rengiamas projektas. Tiltas turėtų būti pastatytas iki gruodžio mėnesio.

Daugiau: silute.lt: “Informacija apie pėsčiųjų ir dviračių tilto per Šyšos upę Šilutės mieste projektavimo darbų pradžią”

1 skaitytojų komentaras
klausyk, 2014 birželio 1d., 07:3078.61.168.41

Oželi, tu ne tiltus projektuok, o priversk geležinkelininkus pervažos broką sutvarkyti, jau greit ratus pamesim. Specialistas chrienovas.

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą