Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Laužiko spjūvis į veidą Tarybos “tvarkiečiams”

Publikuota: 2014 liepos 01 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

Š. Laužikas stengiasi iš paskutiniųjų...(silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)Š. Laužikas stengiasi iš paskutiniųjų...(silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Prieš dvi savaitęs spjovęs į Savivaldybės tarybos veiklos reglamentą (“Gėda! Šaras nėrė į krūmus (nuotr.)”), Šilutės rajono meras Š.Laužikas dabar nusitaikė į jo koaliciją nusprendusius išduoti “tvarkiečius”.

Pirmadienį, baigiantis darbo dienai, Šilutės rajono savivaldybės interneto svetainėje pasirodė tokio turinio pranešimas:
“Mero pavedimu teikiama informacija apie Tarybos narių susitarimus dėl veiklos Savivaldybės taryboje.

Paskutinis dokumentas, gautas Savivaldybės tarybos sekretoriate, yra šis pareiškimas (nuotraukoje dešinėje, atkreipkite dėmesį į pareiškimo pasirašymo datą – red. pastaba). Apie kitus galimus frakcijų ar Tarybos narių susitarimus bei koalicijų formavimus oficialios informacijos nėra.

Mero Š. Laužiko nuomone, pareiškimą pasirašę Tarybos nariai yra pasirengę toliau dirbti kartu.

Tarybos sekretorius Jonas Janius”

Suprask, kokie jie, tie “tvarkiečiai”…

O jis pats – geresnis?

Bet kas čia naujo? Juk šią Tarybos kadenciją nuo “tvarkiečių” išdavystės viskas ir prasidėjo (Šilutės mero postą išsaugojo V. Pozingis), o paskui – kaip metai, taip perversmas: iš pradžių mero kėdėje pasėdėjo V. Pozingis, paskui D. Žebelienė, dabar Š. Laužikas. Kas kitas?…

Neeilinis Tarybos posėdis – jau šį trečiadienį. Pradžia 10 val. (darbotvarkė).

Šilutės politikų išankstiniai susitarimai, kaip visiems jau ne kartą teko įsitikinti, – tik popieriaus gadinimas. Todėl dabar prognozuoti, kaip baigsis trečiadienio posėdis, būtų labai neatsargu.

Geriau jau jie – Taryba – visą savo energiją nukreiptų rajono problemoms spręsti.

Beje, Šilutės “tvarkiečių” lyderis V. Pavilonis, su kuriuo “Šilutės ETA Žinios” pirmadienio pavakarę bendravo telefonu, leido suprasti, kad su Š. Laužiku nebenori turėti jokių reikalų.

Susiję: “Laužikas toliau diktuoja savo sąlygas”,
“Šilutės “tvarkiečių” apsisprendimas”

Rašyti komentarą