Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės “tvarkiečių” apsisprendimas

Publikuota: 2014 birželio 23 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

V. Pavilonis (antras iš kairės): 'Politiniai žaidimai mero instutucijoje Savivaldybės tarybos veiklą paverčia neįgalia ir dviprasmiška'. (Oresto Lidžiaus nuotr.)V. Pavilonis (antras iš kairės): 'Politiniai žaidimai mero instutucijoje Savivaldybės tarybos veiklą paverčia neįgalia ir dviprasmiška'. (Oresto Lidžiaus nuotr.)

Šilutėje bręsta naujas perversmas.

“Dabartinėje mero institucijoje vyksta nevykę ir pažeidžiantys teisės aktus politiniai žaidimai”, – teigė Šilutės rajono savivaldybės tarybos narys, partijos Tvarka ir teisingumas Šilutės skyriaus vadovas Vaidas Pavilonis, atsakydamas į “Šilutės ETA Žinių” klausimą, kodėl Tarybos “tvarkiečiai” nusprendė trauktis iš Laužiko koalicijos ir prisidėti prie naujos daugumos formavimo.

Tokie politiniai žaidimai, anot V. Pavilonio, Šilutės r. savivaldybės tarybos veiklą paverčia neįgalia ir dviprasmiška.

“Susidariusi situacija tik dar labiau patvirtina mūsų skyrių (Partijos Tvarka ir teisingumas bei Liberalų ir centro sąjungos – red. pastaba) susijungimo teisingumą ir svarbą”, – įsitikinęs Šilutės “tvarkiečių” lyderis.

Anot V. Pavilonio, partijos Tvarka ir teisingumas Šilutės skyriaus valdyba pateikė pasiūlymą Liberalų ir centro sąjungos Šilutės skyriaus tarybai dėl liberalcentristų įsiliejimo į partijos Tvarka ir teisingumas gretas, ir jam buvo pritarta. Esą buvo pasirašytas protokolas dėl bendros frakcijos “Tvarka ir teisingumas” įsteigimo Šilutės r. savivaldybės Taryboje, taip pat ketinimų protokolas dėl skyrių jungimosi.

“Šilutės ETA Žinių” šaltiniai teigia, kad ne visi Šilutės liberalcentristai pritaria tokiam partijų jungimuisi, ir ne visi LiCS atstovai Taryboje žada eiti į bendrą frakciją su “tvarkiečiais”.

Primename, kad praeitą trečiadienį turėjęs įvykti neeilinis Tarybos posėdis, kuriame turėjo būti balsuojama dėl Š. Laužiko nušalinimo nuo mero pareigų, buvo paties Š. Laužiko atšauktas, pažeidžiant Tarybos veiklos reglamentą. Kitu savo potvarkiu, užbėgdamas perversmininkams už akių, jis nustatė naują datą neeiliniam posėdžiui – liepos 2 d.

Tai jau būtų trečias valdžios perversmas Šilutės rajono savivaldybėje per šią 4 metų kadenciją: prieš dvejus metus buvo nuverstas V. Pozingis, o praeitą žiemą – D. Žebelienė.

Susiję: “Gėda! Šaras nėrė į krūmus (nuotr.)”,
“Laužikas toliau diktuoja savo sąlygas”

1 skaitytojų komentaras
:) 2014 birželio 26d., 07:2582.135.211.147

perversmai privercia pozicija pasitempti. bet si karta , atrodo, pozicija persitempe.:)

Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą