Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kokie vėjai šiemet papūs į „Europos bures“?

Publikuota: 2013 lapkričio 18 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

Minija. (Oresto Lidžiaus nuotr.)Minija. (Oresto Lidžiaus nuotr.)

Šilutės rajono savivaldybė, prieš trejus metus pelniusi „Europos burių“ apdovanojimą už prieštaringai vertinamą Šyšos upės vagos išvalymo ir senvagės valymo darbų Šilutės mieste projektą, šiemet pripažinimo siekia su dar labiau pagarsėjusiomis Minijos kaimo „eurokrantinėmis“.

Į svarbiausių darbų Lietuvai, iš dalies finansuojamų iš ES fondų, sąrašą taip pat pretenduoja šiemet duris atvėrusio Šilutės socialinių paslaugų centro statybos projektas.

Į „Europos bures“ šiemet pretenduoja iš viso 127 europiniai projektai iš visos Lietuvos. Visuomenės vertinimui komisija pateiks 27 geriausius projektus, pretenduojančius į apdovanojimus devyniose nominacijose (po 3 kiekvienoje). Už labiausiai patinkančius bus galima balsuoti interneto svetainėse esparama.lt ir delfi.lt nuo lapkričio 25 d. iki gruodžio 8 d.

Šilutės r. savivaldybės administracijos Planavimo ir plėtros skyriaus vedėjo Remigijaus Budriko manymu, Savivaldybė turi galimybę laimėti šiemet “Europos bures”.

Primename, kad paskui Minijos krantinių projektą driekiasi ilgas, deja, ne pats gražiausias šleifas: teismuose įstrigo civilinė byla dėl žalos gamtai atlyginimo, šiemet atnaujinta baudžiamoji byla dėl saugomos teritorijos suniokojimo.

Susijęs str.: „Trumpai: atnaujinta baudžiamoji byla Minijos medkirčiams“

Rašyti komentarą