Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Aistros kaista

Publikuota: 2013 lapkričio 14 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Pradinukų tėvai nenori užleisti savo vaikų mokyklos jauniesiems menininkams. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)Pradinukų tėvai nenori užleisti savo vaikų mokyklos jauniesiems menininkams. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Būti ar nebūti Šilutės rajono vaikų meno mokyklai Pamario pagrindinės pradinių klasių skyriaus mūruose (buvusioje Šilutės pradinėje mokykloje)? – štai kur klausimas, į kurį Savivaldybės valdžiai bus ne taip jau ir lengva atsakyti.

Šilutės valdžiai jau teko atremti bent porą Pamario m-los pradinukų tėvų, prieštaraujančių jų vaikų iškėlimui į Žibų pradinę mokyklą, nepasitenkinimo bangų. Pastarąjį kartą tėvų vizito Savivaldybėje sulaukta šią savaitę.

Šaltinių teigimu, karšta buvo ir vakar įvykusiame Pamario mokyklos tarybos posėdyje.

Tuo tarpu rajono valdžia jai įprasta maniera teigia, kad kol kas nėra priimta jokių sprendimų. Esą Savivaldybės administracijos specialistai šiuo metu dar vis analizuoja situaciją.

Tačiau laikas nestovi vietoje, ir sprendimui priimti kasdien jo lieka vis mažiau, mat šiemet privatizuoti Meno mokyklos pastatai Atgimimo alėjoje ir Liepų gatvėje turi būti atlaisvinti iki kitų metų vasaros.

Susiję str.: “Trumpai: kryžkelė”,  “Parduota už 201 002 litus”, “Parduota už 200 000 litų”

1 skaitytojų komentaras
REDA 2013 lapkričio 14d., 11:32193.219.185.18
Nesuprantu, ko taip bijo tos Žibų mokyklos. Labai graži, tvarkinga mokykla. Sekančiais mokslo metais padidinti priėmimą į Žibų pradinę, o buvusios pradinės mokyklos sukleti į Pamario mokyklos pastatą.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 20 Thumb down 5

Atsakyti

Rašyti komentarą