Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Parduota už 201 002 litus

Publikuota: 2013 birželio 18 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Liudo Mockaus nuotr.Liudo Mockaus nuotr.

Šilutės rajono vaikų meno mokyklos dailės skyriaus pastatas Liepų gatvėje (buvusi poliklinika) su jam priskirtu 0,1487 ha žemė sklypu antradienį įvykusiame aukcione parduotas tris kartus pigiau nei norėta gauti pirmajame aukcione.

Prieš dvejus su puse metų, kai buvo surengtas pirmasis „dailiokų“ mokyklos aukcionas, Šilutės rajono savivaldybė už jį norėjo gauti 600 tūkst. litų. Tačiau neatsirado nė vieno, kuris sutiktų tiek mokėti.

Todėl šio objekto pradinė pardavimo kaina buvo palaipsniui mažinama, kol galiausiai „nusirito“ iki 170 tūkst. Lt.

Antradienio aukcione Šilutės r. savivaldybėje dėl buvusios poliklinikos varžėsi du dalyviai: vienas pasiūlė 175 tūkst. Lt, kitas – 201 002 Lt. Pastarasis ir buvo pripažintas aukciono laimėtoju. Jis už pirkinį galės atsiskaityti per vienerius metus nuo privatizavimo objekto pirkimo-pardavimo sutarties pasirašymo. Tiek pat gali užtrukti, kol Savivaldybė atlaisvins privatizuotą pastatą, mat reikia laiko Meno mokyklos dailės skyriui iškelti į kitas patalpas.

Norinčiųjų pirkti iš Savivaldybės pagrindinius Meno mokyklos pastatus Atgimimo alėjoje, šalia vaikų darželio „Raudonkepuraitė“, ir šiandien neatsirado. Už juos (kartu su 0,2314 ha žemė sklypu) Savivaldybė norėjo gauti 250 tūkst. Lt.

Susijęs: “Griebiasi šiaudo”

Rašyti komentarą