Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Parduota už 200 000 litų

Publikuota: 2013 rugpjūčio 20 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Šilutės rajono vaikų meno mokykla dar šį rudenį gali būti perkelta į kitas patalpas. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)Šilutės rajono vaikų meno mokykla dar šį rudenį gali būti perkelta į kitas patalpas. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Pagaliau atsirado pirkėjas ir Šilutės rajono vaikų meno mokyklos muzikos skyriaus pastatams Atgimimo alėjoje.

Aukcionas įvyko praeitą penktadienį. Jame sulaukta vienintelio dalyvio, kuris ir laimėjo, už Meno mokyklos pastatus su jiems priskirtu 0,2314 ha ploto žemės sklypu pasiūlęs 1 litą daugiau už pradinę jų pardavimo kainą – iš viso 200 000 Lt.

Primename, kad Meno mokyklos dailės skyriaus pastatas Liepų gatvėje buvo privatizuotas šių metų birželį.

„Šilutės ETA Žinios“ apie tai rašė str. „Parduota už 201 002 litus“.

Meno mokyklos muzikos skyriaus pastatų aukciono laimėtojas už pirkinį galės atsiskaityti per vienerius metus nuo privatizavimo objekto pirkimo-pardavimo sutarties pasirašymo. Tiek pat laiko turi ir Savivaldybė privatizuotam pastatui atlaisvinti. Tokiomis pat sąlygomis buvo privatizuotas Meno mokyklos dailės skyrius.

Tačiau Savivaldybės vadovybė tikisi, kad visą Meno mokyklą dar šį rudenį pavyks perkelti į Žibų pradinės mokyklos pastatą K. Kalinausko gatvėje (anksčiau buvo Verdainės mokykla). Anot administracijos direktoriaus Raimundo Ambrozaičio, darbų 3 ir 4 aukštų remontams užbaigti tėra likę pusantro ar dviem mėnesiams, todėl tereikia sulaukti, rangos darbų viešojo pirkimo pabaigos…

Pentadienio aukcione taip pat sulaukta pirkėjų pastatui Miško gatvėje (anksčiau ten veikė Žibų pradinė mokykla) – 250 000 Lt ir daliai mokyklos pastato Šyliuose – per 8000 Lt.

4 skaitytojų komentarai
Gražvydas 2013 rugpjūčio 20d., 19:3078.61.11.54
Džiugu, kad po tiek ilgai lauktų, žadėtų….. pažadėtų ……verkiančiai reikalingų Meno mokyklai patalpų, atsirado lėšos ir bus baigti darbai. Savivaldybės vadovybė tęsia pradėtus darbus ,,Čia nieko naujo”. Tačiau kyla abejonė: Lietuvos resp. sveikatos apsaugos ministro įsakymas, jog higienos normos bendrojo lavinimo pradinių klasių mokinių mokymo patalpos turi būti ne aukščiau 2 – ame aukšte. Deja neformaliojo ugdymo bendrųjų svaikatos reikalavimų įsakyme šio punkto nėra . Tai kuo skiriasi pradinio amžiaus vaikai lankantys abi mokyklas? Šio amžiaus mokinys nešis į 4 aukštą ne tik kuprinę, bet ir instrumentą. Ar tai nepažeidžia higienos normas, ar buvo diskutuota ir svarstyta, visame kame…..?

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 8 Thumb down 5

Atsakyti

? 2013 rugsėjo 16d., 08:1888.119.253.65

O jei šis vaikas gyvena 5 aukšte – grįžęs iš pamokų jis turi temti visą savo turtą į 5 a?
Neperlenkim lazdos, pardavė – ir gerai, nereikės be jokios prasmės šildyti dvejus (trejus) pastatus, juos išlaikyti, o ir sąlygos ugdymui, atrodo, daug geresnės.

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 0

Atsakyti

Mama 2013 rugpjūčio 21d., 12:3282.135.209.11

Teisingai leiskim toliau vaikus į meno mokyklas, kur įlūžūsios grindys, atsilupusios sienos, suklypūsios durys, iškebę laiptų turėklai, nekeisti langai ir t.t., kur šaltą ir drėgna…
Tos vaizdas, kad pradinių klasių mokiniai lankantys muzikos mokyklą tempia kontrabosus, vilončeles, akordeonus ir kt. instrumentus, kažkodėl man neteko susitikti mokinuko “taip sunkiai apsikrovusio”, o ir kuprines praėjusiais mokslo metais svėrė (jeigu nežinojote) ir perspėjo visus tėvus, kurių vakiai per daug svorio nešioja.
Ačiū, kad rūpinatės mūsų vaikais, tik žiūrėkite, kad nuo Jūsų rūpesčio mūsų vaikai liks be meninio išsilavinimo.

Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 2

Atsakyti

Ugnė Bertašiūtė. 2013 rugsėjo 15d., 15:3578.61.107.104

Gaila, bet manau vis bus geriau:)

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą