Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės valdžia nusilenkė jauniesiems krepšinio meistrams

Publikuota: 2012 rugpjūčio 21 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

Iš kairės: D. Pukis, B. Griciūnas, D. Žebelienė, Š. Laužikas. (Oresto Lidžiaus nuotr.)Iš kairės: D. Pukis, B. Griciūnas, D. Žebelienė, Š. Laužikas. (Oresto Lidžiaus nuotr.)

Senojo žemyno jaunimo čempionui Deividui Pukiui ir Europos jaunių vicečempionui Benui Griciūnui šis antradienis įsimins kaip dar viena išskirtinė diena jų sportinėje karjeroje – Šilutės rajono savivaldybėje jų garbei buvo surengtas iškilmingas priėmimas, kurio metu merė Daiva Žebelienė jauniesiems oranžinio kamuolio meistrams įteikė Šilutės jubiliejinius medalius ir padėkas už pamario krašto bei Lietuvos garsinimą tarptautinėse arenose.

„Jūs esate garbingi Šilutės gyventojai,“ – sakė D. Žebelienė, įteikdama krepšininkams Šilutės jubiliejinius medalius.

Merė pasidžiaugė D. Pukio ir B. Griciūno pasiekimais, palinkėjo jiems sėkmės siekiant naujų laimėjimų.

Padėkos žodį sportininkams taip pat tarė merės pavaduotojas Šarūnas Laužikas ir Šilutės sporto mokyklos, kurioje D. Pukis su B. Griciūnu mokėsi krepšinio pradmenų, direktorius Aivaras Lileikis.

D. Pukis netrukus išvyks į Ispaniją – 194 cm ūgio snaiperis yra sudaręs trejų metų sutartį su Hueskos „Lobe“ ekipa, kuri rungtyniauja antrame šios šalies divizione.

Lietuvoje neužsibus ir B. Griciūnas – 210 cm ūgio vidurio puolėjas jau rytoj iškyla į JAV tęsti mokslų vienoje iš Las Vegaso vidurinių mokyklų. „Pirma reikia baigti 12 klasę, o paskui žiūrėsiu, kur studijuoti,“ – teigė B. Griciūnas, neatmesdamas galimybės, kad po metų pamatysime jį studijuojantį ir žaidžiantį krepšinį Lietuvoje.

Rašyti komentarą