Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės ligoninės vadovas – tarp Lietuvos geriausiųjų

Publikuota: 2012 vasario 14 Kategorija: Gyvenimas, Sveikata

Darius Steponkus. (Oresto Lidžiaus nuotr.)Darius Steponkus. (Oresto Lidžiaus nuotr.)

Savaitraščio „Lietuvos sveikata“ rengiamuose šalies gydymo įstaigų geriausio vadovo rinkimuose Šilutės ligoninės vyriausiasis gydytojas Darius Steponkus nežymiai teatsiliko nuo pagrindinę – „Metų vadovo 2011“ nominaciją laimėjusio Vilniaus universiteto Onkologijos instituto direktoriaus, profesoriaus, habilituoto daktaro Konstantino Povilo Valucko.

Anot savaitraščio „Lietuvos sveikata“ vyr. redaktoriaus pavaduotojo Algirdo Valento, D. Steponkus buvo tarp pagrindinių pretendentų į metų vadovo titulą. Tačiau iki aukščiausio įvertinimo jam pristigo reitingo balsų. „Jeigu Šilutės ligoninei bus suteiktas regioninio lygio statusas, D. Steponkaus galimybės ateityje būti išrinktam metų vadovu žymiai padidės,“ – telefonu sakė Lietuvos gydymo įstaigų geriausio vadovo rinkimus ne pirmus metus rengiančio savaitraščio vyr. redaktoriaus pavaduotojas.

D. Steponkus jau kreipėsi į sveikatos apsaugos ministrą Raimondą Šukį dėl regioninės ligoninės statuso suteikimo Šilutės ligoninei. „Šilutės ETA žinios“ apie tai rašė str. „Šilutės ligoninė rimtai pretenduoja į regioninio lygio statusą“.

„Metų vadovo“ rinkimuose nugalėtojus žinutėmis renka bendruomenės, kolektyvai. Taip pat atsižvelgiama į gydymo įstaigos per metus nuveiktus darbus, vadovo gebėjimą vykdyti strateginius planus, jo požiūrį ir asmeninį dalyvavimą mokslo integracijoje, kvalifikacijos kėlime.

Beje, prieš dvejus metus geriausio gydymo įstaigos vadovo rinkimuose Šilutės ligoninės vyr. gydytojo D. Steponkaus pasiekimai buvo įvertinti „Metų novatoriaus 2009“ nominacija.

2 skaitytojų komentarai
S.T. 2012 vasario 14d., 18:1784.32.210.22
Didžiausi sveikinimai Steponkui ir visiems Šilutės gydytojams, bei aptarnaujančiam personalui.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 29 Thumb down 3

Atsakyti

Šilutiškis 2012 vasario 20d., 21:4588.216.83.151

Darius Steponkus yra ne tik puikus vadovas, bet ir puikus savo srities specialistas, mokantis bendrauti su pacientais. Jis yra vertas ne tik geriausio vadovo vardo, bet geriausio gydytojo vardo.

Įvertink komentarą: Thumb up 5 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą