Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės ligoninėje asmens sveikatos priežiūros paslaugos teikiamos ir be galimybių paso

Publikuota: 2021 rugsėjo 16 Kategorija: Aktualijos, Sveikata, Šilutėje

www.silutesligonine.lt nuotr.www.silutesligonine.lt nuotr.

Nuo rugsėjo 13 dienos įsigaliojus Vyriausybės nutarimui, reglamentuojančiam naujas pandemijos valdymo priemones, pradėtos riboti kai kurios veiklos ir paslaugos žmonėms, neturintiems galimybių paso. Atkreipiame dėmesį, kad numatyti ribojimai nėra taikomi asmens sveikatos priežiūros paslaugoms.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Dėl galimybių pasų

Pacientai ir toliau lankosi Šilutės ligoninės Konsultacinėje poliklinikoje, gauna reabilitacijos ir kitas paslaugas net ir nepateikę galimybių paso. Žinoma, būtina paisyti visų saugumo reikalavimų – dėvėti nosį ir burną dengiančią kaukę, dezinfekuotis rankas, laikytis saugaus atstumo. Atlydėti mažuosius pacientus į Vaikų raidos ankstyvosios reabilitacijos tarnybą gali tik vienas asmuo.

Gydymo įstaigoje nesilankykite, jeigu jaučiate COVID-19 ligai būdingus simptomus (karščiavimas, kosulys, gerklės skausmas, apsunkintas kvėpavimas ir kt.).

Ligoninėje galioja visi įsakymai, tvarkos ir ribojimai, kurie šalyje ar savivaldybėje yra numatyti dėl karantino ar ekstremalios situacijos.

Pacientai, atvykstantys į Šilutės ligoninę planiniam stacionariniam gydymui, privalo turėti COVID-19 testą, atliktą PGR metodu ir ne anksčiau, kaip prieš 72 val. iki planinės hospitalizacijos. Testas atliekamas savo savivaldybės mobiliajame punkte. Registruotis tel.: 1808 arba el. būdu: www.1808.lt

Dėl pacientų lankymo

Pacientų lankymas Šilutės ligoninėje ir toliau draudžiamas, išskyrus gydančio gydytojo leidimu terminalės sveikatos būklės pacientų (kraštutinai sunkios) ir pacientų iki 14 metų lankymą.

Jeigu nepavyksta susisiekti su artimu ir sužinoti apie jo sveikatos būklę, artimieji gali skambinti nurodytu skyriaus telefono numeriais:

Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyrius – 8 441 61 047;
Chirurgijos-traumatologijos skyrius – 8 441 61 046;
Vidaus ligų skyrius – 8 441 61 048;
Vaikų ligų skyrius – 8 441 61 042;
Palaikomojo gydymo ir slaugos skyrius – 8 441 62 060 arba 8 441 61 052;
COVID skyrius – 8 441 48 707.

Šiais telefonų numeriais reikėtų skambinti ir tada, kai norite perduoti siuntinius artimiesiems.

Dėl registracijos pas gydytoją

Išankstinė registracija pas gydytoją vykdoma telefonu (Nr. 8 441 61040) arba internetu svetainėje esveikata.lt. Atkreipiame dėmesį, kad Šilutės ligoninėje įdiegta skambučių valdymo sistema. Tai reiškia, kad gyventojams nebereikia rinkti kelis kartus registratūros numerio. Visi pacientai bandantys prisiskambinti paskirstomi į virtualią skambučio laukimo eilę. Kai atsilaisvina registratorė, su ja sujungiamas kitas pacientas.

Daugiau: odontologijos klinika

Rašyti komentarą