Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės ligoninė dėkoja už paramą kovai su COVID-19 plitimu

Publikuota: 2020 balandžio 03 Kategorija: Aktualijos, Sveikata, Šilutėje

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

„Nuoširdžiai dėkojame visiems verslo atstovams, įvairioms Šilutės rajono bendruomenėms, geros valios žmonėms, kurie atsiliepė į mūsų pagalbos šauksmą ir neatlygintinai pasisiūlė padėti kovai su koronaviruso infekcijos (COVID-19) plitimu.

Mes, Šilutės ligoninės bendruomenė, sulaukėme nemažai laiškų ir skambučių su pasiūlymais prisidėti prie ligoninės darbuotojų, besigydančių pacientų – visų mūsų saugumo užtikrinimo kovojant su šia negailestinga liga. Tarp pasiūlymų – finansinė parama, įvairios apsauginės priemonės, plaučių ventiliacijos aparatai, maistas darbuotojams.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Suprantame, kad tai sunkus laikotarpis mums visiems, todėl ypač dabar privalome palaikyti vieni kitus ir tikėti, kad netrukus šią kovą įveiksime. Dėkojame visiems, kurie prisideda parama, pasitiki medikais ir mūsų visų darbu. Ačiū už Jūsų dosnumą, kilnumą ir palaikymą, kuris suteikia viltį, jog kartu galime nugalėti visus sunkumus.

AČIŪ tariame:

Šilutės r. savivaldybės administracijai už nupirktus du plaučių ventiliacijos aparatus. Ši įranga ypač reikalinga gelbstint sunkių pacientų gyvybes.

SBA bendrovėms „Šilutės baldai“ ir „Germanika“, kurie mums perdavė SBA bendrovėje „Utenos trikotažas“ pasiūtas 400 vnt. daugkartines veido kaukes.

Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos darbuotojams, kurie mūsų medikams įteikė pačių sukurtus ir pagamintus 10 vnt. apsauginių skydų, kurie netrukus buvo išdalinti Priėmimo-skubios pagalbos, Chirurgijos-traumatologijos, Reanimacijos ir intensyvios terapijos skyriaus darbuotojams bei gydytojui endoskopuotojui.

Už paramą 819 litrų dezinfekcinio skysčio rankoms – UAB „Kurana“.

Šilutės restoranui „Kitchen Inn“ ir picerijai „Toto pizza“, kurie nuo pat pirmos karantino dienos neatlygintinai tiekė mūsų darbuotojams maistą.

Tiek juridiniams, tiek fiziniams asmenims už Jų supratingumą ir gerumą, iš kurių gauta 1770 eur (200331). Iš jų mūsų gydymo įstaigos darbuotojų apsaugai buvo nupirkta 1250 vnt. medicininių kaukių, 254 vnt. respiratorių.

Šilutėje spaudos ir reklamos gamybos paslaugas teikiančiai įmonei „Reklamos priedai“, kurie pagamino ir padovanojo mūsų medicinos personalui lipdukus su užrašu: „Aš lieku darbe dėl tavęs, lik namuose dėl manęs”. Jų parama taip pat labai svarbi informuojant visuomenę apie būtiną žmonių saviizoliaciją, siekiant sustabdyti koronaviruso plitimą ir išsaugojant brangiausią – gyvybes“.

www.silutesligonine.lt inf.

1 skaitytojų komentaras
algimantas 2020 balandžio 3d., 17:2084.15.190.248
o kaip pareme jus musu isrinktieji – nei vienas , gaudami uz dyka 500-600 EUR nesusiprato ju atsisakyti ir tuos dykaduoniskus pinigelius paaukoti ten kur jie reikalingiausi . Net vienas pareiske – kad dar per anksti . Ponai Tamasauskiene , Jurjonai , Zebeliene, Gecai , Majau – ir kiti – ar jums ne geda

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 20 Thumb down 4

Atsakyti

Rašyti komentarą