Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Pasirengimas jubiliejui ryte ryja Šilutės pinigus

Publikuota: 2011 balandžio 14 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Šilutės gatvėse ir ant pylimo bus pritaisyta iš viso 50 naujų šiukšliadėžių. (Liudo Mockaus nuotr.)Šilutės gatvėse ir ant pylimo bus pritaisyta iš viso 50 naujų šiukšliadėžių. (Liudo Mockaus nuotr.)

Šilutės miesto pagražinimas prieš gegužės pabaigoje įvyksiančią šventę rajono biudžetui papildomai atsieis kelis šimtus tūkstančių litų.

Kovo pabaigoje buvo pradėtas tvarkyti Tilžės gatvės skveras su fontanu (”Šilutės ETA žinios” apie tai rašė str. “Šilutės fontanas atgims naujomis spalvomis”). O šią savaitę centrinėse miesto Lietuvininkų ir Tilžės gatvėse prie apšvietimo stulpų Šilutės komunalininkai pradėjo tvirtinti naujas metalines šiukšliadėžes, kurias padirbo vietinė R. Jurjono įmonė.

Toje pat įmonėje miesto seniūnijos užsakymu gaminama 30 naujų suoliukų. Dar 20 naujų suoliukų miestui žada padovanoti “Šilutės butų ūkio” bendrovė. Artimiausiu metu visi jie bus pastatyti centrinėje miesto dalyje ir ant pylimo, prie pėsčiųjų – dviratininkų tako.

Ant pylimo, šalia suoliukų, bus pritaisyta ir naujų šiukšliadėžių. R. Jurjono įmonė jų padirbo iš viso 50. Senosios plastikinės šiukšliadėžės bus perkeltos į šalutines miesto gatves.

Iki miesto šventės Šilutėje, greičiausiai Lietuvininkų gatvėje, prie parduotuvės “Vilguoja”, turėtų būti įrengta ir pirmoji mieste dengta autobusų stotelė. Ji taip pat gaminama R. Jurjono įmonėje.

Tilžės gatvės skvero rekonstrukcija rajono biudžetui atsieis per 200 tūkst. litų. O už naująsias šiukšliadėžes, suoliukus, autobusų stotelę, taip pat didžiuosius vazonus gėlėms, vėliavas ir kitą šventiną atributiką, anot Šilutės seniūno pavaduotojo Algirdo Ivanausko, gali tekti pakloti dar mažiausiai 80 tūkst. Lt.

Rašyti komentarą