Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Nufilmuota Šilutės rajone: UraganiuS – “Griežlė” (video)

Publikuota: 2016 rugpjūčio 29 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

www.mediadia.lt nuotr.www.mediadia.lt nuotr.

Lietuvos muzikos mėgėjų pamėgtas klaipėdietis muzikos kūrėjas UraganiuS pristato trečiąjį savo modernų kūrinį lietuvių liaudies dainos motyvais. Šįkart naujam gyvenimui jis prikėlė dainą “Griežlė”.

UraganiuS Lietuvos muzikos mėgėjams jau pažįstamas iš dainų “Aisim Kalėdauc” ir “Strazdas”. Pasak po slapyvardžiu muziką kuriančio Ramūno Tamošausko, daina “Griežlė” – tai dainos “Strazdas” tęsinys: “Man brangi lietuvių liaudies muzika, siekiu ją išsaugoti. Galbūt kada nors gims visas mano albumas apie paukščius lietuvių liaudies dainose.”

Dainai „Griežlė“ sukurtas išskirtinis vaizdo klipas, kuriame – keturi jauni jogai, atliekantys pratimus gamtoje. Naujos atlikėjo UraganiuS dainos klipas filmuotas Šilutės apylinkėse: ant liepto Kuršių mariose, pievoje prie Kintų.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

“Vaizdo klipe nuostabiai suderintas ir modernumas, ir archajiškumas, muzika ir gamtos grožis, skirtingos, bet tuo pačiu dvasios didybe panašios lietuvių ir rytų kultūros”, – sako R. Tamošauskas. Klipą dainai sukūrė kompanija “Media dia”.

Nauja UraganiauS daina ir jos vaizdo klipas – palydintiems vasarą, mylintiems gamtą, plastišką kūno judesį, norintiems atrasti vidinę ramybę bei siekiantiems harmonijos tarp kūno, proto ir sielos.

Malonaus klausymosi: https://www.youtube.com/watch?v=BNQAisFyNsM&feature=youtu.be

www.mediadia.lt inf.

Daugiau UraganiauS:
“Strazdas”,
“Aisim Kalėdauc”

Rašyti komentarą