Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Oficialu: Šilutėje bręsta sveikatos priežiūros reforma

Publikuota: 2015 lapkričio 18 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Maždaug taip. (www.silutesetazinios.lt montažas)Maždaug taip. (www.silutesetazinios.lt montažas)

Svarstoma apie galimybę sujungti Šilutės ligoninę su Šilutės pirminės sveikatos priežiūros centru.

Šilutės rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus pranešimas

Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis, tarybos narė, VšĮ Šilutės pirminės sveikatos priežiūros centro stebėtojų tarybos pirmininkė Daiva Žebelienė, tarybos narys, VšĮ Šilutės ligoninės stebėtojų tarybos pirmininkas Alfredas Stasys Nausėda, mero patarėja Inesa Murauskienė, administracijos direktoriaus pavaduotojas Virgilijus Pozingis, Viešųjų paslaugų skyriaus vyriausiasis specialistas – savivaldybės gydytojas Marius Bartkus, VšĮ „Šilutės ligoninė“ vyriausiasis gydytojas Darius Steponkus, VšĮ Šilutės pirminės sveikatos priežiūros centro direktorius Liutauras Indriuška bei šių įstaigų darbuotojai dalyvavo susitikime-diskusijoje dėl šių dviejų įstaigų sujungimo.

Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis susirinkusiuosius informavo, kad dalyvavo susitikime su Sveikatos apsaugos ministre Rimante Šalaševičiūte, kur buvo diskutuojama apie šių įstaigų sujungimą, siekiant optimizuoti įstaigų darbą, išlaikant geriausią teikiamų paslaugų kokybę, racionaliai naudoti privalomojo sveikatos draudimo fondo lėšas.

Susitikimo metu buvo sulaukta klausimų iš susirinkusių darbuotojų apie funkcijas ir atlyginimus, į kuriuos buvo atsakyta. Sujungimas vyktų vadovaujantis įstatymais ir visų pirma būtų atstovaujama darbuotojų interesams, užtikrinant geresnes darbo sąlygas.

Tiesą sakant, vietos valdžios noras sujungti šias dvi įstaigas – jokia naujiena. Daugiau – “Užsimota sujungti sveikatos priežiūros įstaigas”.

Susijęs (galbūt): “Diktatorius”

3 skaitytojų komentarai
:) 2015 lapkričio 18d., 20:2788.119.253.65
,,visų pirma būtų atstovaujama darbuotojų interesams, užtikrinant geresnes darbo sąlygas” – ot šventas naivumas, iki šiol maniau ir net galvojau, kad tikslas yra visų pirma rūpintis pacientais, užtikrinant įmanomai geresnes gydymo sąlygas. Nuliūdau.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 21 Thumb down 3

Atsakyti

. 2015 lapkričio 18d., 20:3593.70.82.94
super! gal pagaliau atsiras lygybe, teisybe ir skaidrumas, o pacientams nuo to tik pageres paslaugos, nes baigsis ta itampa darbovieteje.
Beje, apie si susirinkima PSPC administracija irgi slepe nuo darbuotoju kaip tik imanoma. Geda PSPC vadovui.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 15 Thumb down 9

Atsakyti

. 2015 lapkričio 19d., 00:3078.61.57.176
Taigi taip jau buvo. Nepamenat? Ar buvo skaidriau? Teisingiau? O pacientai ir cyptelėt bijojo. Greitai pamiršote, daktare :)

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 11 Thumb down 6

Atsakyti

Rašyti komentarą