Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Trumpai: užbėgti už akių galimam pažeidimui negalima

Publikuota: 2014 gruodžio 10 Kategorija: Aktualijos, Rinkimai 2015

'Tvarkiečių' kvietimas į renginį 'Jeronimo užeigoje'.'Tvarkiečių' kvietimas į renginį 'Jeronimo užeigoje'.

Vyriausiosios rinkimų komisijos (toliau – VRK) atstovas spaudai Gintautas Stalnionis: „VRK tiria skundus dėl įstatymo pažeidimo, bet neužsiima tikėtinų pažeidimų prevencija“.

Seimo vicepirmininkas Kęstas Komskis ir Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis – ir vėl tie „tvarkiečiai“! – Pagryniuose, „Jeronimo užeigoje“, organizuoja renginį Šeimos metams paminėti. Į jį kviečiami ir vietinės žiniasklaidos atstovai (kvietimas nuotraukoje).

Sakykite, ką norite, bet vis tiek šiek tiek dvelkia rinkimais…

Todėl neatsispyrėme norui kreiptis į VRK, kad paaiškintų, kaip šį viešą renginį vertinti besiartinančių savivaldos rinkimų kontekste.

Sulaukėme štai tokio atsakymo: „Uždavėte menamą klausimą. Kaip prielaidą, nes nežinome (ir turbūt nežinote), koks bus renginio fonas – partijos logotipas salėje, kalbos, agitacija etc. (2014-ieji iš tiesų paskelbti Šeimos metais.) Jeigu visa taip būtų, vertintina kaip politinė reklama, o kvietime, kurį gavote, turėtų būti atitinkamas užrašas bei deklaruotos išlaidos (restorano salės nuoma). Neverta daryti skubotų išvadų – verčiau nueiti (jei pažiūros leidžia), stebėti, fiksuoti, o tuomet turėsite peno. VRK tiria skundus dėl įstatymo pažeidimo, bet neužsiima tikėtinų pažeidimų prevencija“.

Viskas.

.

.

.

Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai vyks 2015 m. kovo 1 d..

Politinės reklamos “Šilutės ETA žiniose” įkainiai: http://www.2013.vrk.lt/rinkimai/99_lt/Ikainiai/ZpIkainiaiEilutes4205.html

3 skaitytojų komentarai
321 2014 gruodžio 11d., 09:4278.57.227.167

Kvepia neskaniai tas Oresto kabinėjimasis prie TT, juk visos partijos tą patį daro, argi ne?

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 7

Atsakyti

Jeronimo 2014 gruodžio 11d., 11:4581.7.78.252

kvapas pareina nuo to darymo vietos (WC, būdelėje, po egle ar viešoj erdvėj ant svieto),
struktūros (skysta frakcija besiliejančia laisvai, baugiomis spiromis, ar tvarkingais kringeliais), ir kultūros įpročių (varnalėša, gazieta, banaliu grandinėlės truktelėjimu, o gal žaliu tinklaraščiu ar inteligentišku išmaniojo lytėjimu).
Be šių vertybinių įverčių, vertinant korupcinį klimatą ar bent jo subjektyvaus suvokimo lūkesčių prognozes vertėtų sulaukti (atidžiai stebint ir fiksuojant, jei nesbritkinas) ir psihosomatinių bei šiaip fizinių apystovų: santykių drėgnumo, temperetūros ir moro vėjo krypties ir intensyvumo (nuo žmonių, šilutės krašto ar garažų).
Apie šias slidžiasaldes patiekas žydrose torielkose ant sumaniai pintų patiesalų ir kitus ne mažiau aktualus ir netiktai, be abejo, šeiminykiškai pasikalbėsime pradžioj prie pietų stalo (atidžiai stebint ir fiksuojant kren.tv) , paskiau pašlamėsime kovų sparneliais tarpu įklotų eu be jokių tabu po vakarienės stalu.

KKirK0suTTbe.lT
Duodi garo ?

Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 2

Atsakyti

Alius 2014 gruodžio 11d., 11:5484.15.183.191

Jau geriau KAZKA daryti, nei nedaryti nieko…

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 7

Atsakyti

Rašyti komentarą