Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Trumpai: NVO taryba išsirinko pirmininką

Publikuota: 2014 spalio 21 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

Šilutės NVO tarybai vadovaus A. Maigienė (antra iš dešinės). (Oresto Lidžiaus nuotr.)Šilutės NVO tarybai vadovaus A. Maigienė (antra iš dešinės). (Oresto Lidžiaus nuotr.)

Šilutės rajono savivaldybės nevyriausybinių organizacijų tarybos (toliau – NVO taryba) pirmininko pareigos patikėtos sportinių šokių klubo „Lūgnė“ vadovei Astai Maigienei.

Į NVO tarybą yra išrinkti 6 nevyriausybininkai, 4 Savivaldybės tarybos nariai ir 2 Savivaldybės administracijos tarnautojai („Suformuota NVO taryba“). Antradienio posėdyje dalyvavo 9 nariai. Nė vienas neprieštaravo, kad NVO tarybai vadovautų A. Maigienė.

Kitame posėdyje, kurį planuojama organizuoti lapkričio pabaigoje, bus rengiamas veiklos planas. NVO taryba taip pat žada pareikšti savo nuomonę dėl Šilutės kraštotyros muziejaus pastatų tolesnio naudojimo.

NVO taryba suformuota vadovaujantis nevyriausybinių organizacijų plėtros įstatymu. Jai teks pasirūpinti nevyriausybinėms organizacijoms palankios aplinkos kūrimu, Lietuvos Respublikos nevyriausybinių organizacijų plėtros įstatyme numatytų principų įgyvendinimu ir NVO plėtros politikos formavimu rajone.

Susijęs: “Apklausa: kam jūs patikėtumėte valdyti Šilutės muziejaus pastatus?”

1 skaitytojų komentaras
ooo 2014 spalio 21d., 17:285.20.106.69

Asta Maigiene :) kuriai vizsi vaikai kurie lanko Lugne yra visokie… Tai nevyriausybines organizacijos nariai ir turetu sulaukti tokiu epitetu savo atzvilgiu :)

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą