Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

„Kvėpavimas į marmurą“ – įtempto siužeto psichologinė drama. Šilutė. Lapkričio 20 d.

Publikuota: 2018 lapkričio 16 Kategorija: Be rubrikos

Šilutės kultūros ir pramogų centras kviečia į nekomercinio kino vakarą: lapkričio 20 d. 18 val. bus rodomas naujas režisierės Giedrės Beinoriūtės filmas „Kvėpavimas į marmurą“, kuris tik rugsėjo 28 dieną pradėjo kelionę po didžiuosius Lietuvos ekranus. Po filmo peržiūros – susitikimas ir pokalbis su šio filmo režisiere Giedre Beinoriūte.

Bilieto kaina 1 Eur (edukacinis – nekomercinis filmas).

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Įtempto siužeto psichologinė drama „Kvėpavimas į marmurą“ – pirmasis režisierės G. Beinoriūtės pilnametražis vaidybinis filmas, pagal to paties pavadinimo Lauros Sintijos Černiauskaitės romaną.

Filmo centre – inteligentiška šeima – Izabelė, Liudas ir epilepsija sergantis jų sūnus Gailius. Izabelei pavyksta įtikinti vyrą įsivaikinti užsispyrusį ir paslaptingą, ypatingą šešiametį Ilją. Nuo tos akimirkos šeimos gyvenimas pradeda keistis…

„Šioje istorijoje tragedija neišvengiama tam, kad herojai suprastų, kaip yra vienas su kitu susiję ir vienas už kitą atsakingi. Ir ta atsakomybė neapsiriboja šeima. Mes kalbame apie visus žmones. „Kvėpavimas į marmurą“ yra filmas apie mėginimą sušildyti akmenį. Galbūt tai ir neįmanoma, tačiau bandyti – verta“, – neslepia filmo režisierė G. Beinoriūtė.

Video anonsas: https://youtu.be/wdnNZkOhkrY

Rašyti komentarą