Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Paminėta Pasaulinė turizmo diena

Publikuota: 2018 spalio 03 Kategorija: Aktualijos, Rajone

siluteinfo.lt nuotr.siluteinfo.lt nuotr.

Kasmet rugsėjo 27 d. minima Pasaulinė turizmo diena. Taip siekiama paskatinti turizmą, užmegzti kultūrinius ryšius.

Ta proga Šilutės turizmo informacijos centras visus norinčius pakvietė dalyvauti nemokamuose renginiuose, kurie vyko dvi dienas.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Ketvirtadienį (rugsėjo 27 d. ) vyko atvirų durų dienos Šilutės H. Šojaus dvaro, Švėkšnos ir Žemaičių Naumiesčio muziejuose, Vydūno muziejuje Kintų Vydūno kultūros centre, Ventės rago ornitologinės stoties paukščių migracijos ekspozicijoje, organizuota ekskursija, Paukščių stebėjimas Ventės rage. O sekmadienį (rugsėjo 30 d.), taip pat siekiant suteikti galimybę jose sudalyvauti visiems norintiems, buvo surengtos dvi pažintinės ekskursijos.

Šiemet nauja buvo tai, kad Šilutės turizmo informacijos centras kartu su Klaipėdos rajono turizmo informacijos centru su šūkiu „Turizmas be sienų“ ekskursijas organizavo drauge, po dviejų rajonų pelkes – Tyrų taką ( Klaipėdos raj.) ir Aukštumalos aukštapelkę ( Šilutės raj.). Ekskursijas vedė gidas-ornitologas Borisas Mladenov Belchev. Gerų emocijų netrūko visą laiką. Pakako įspūdžių ir adrenalino bei nuovargio. Stebėjome paukščius, išbraidėme liūnus. O kai kas suprato, kad sausas iš pelkės neišbrisi.

siluteinfo.lt inf.

Rašyti komentarą