Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Verslininkų mūšis dėl palaikų pervežimo persikelia į teismą

Publikuota: 2011 vasario 27 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

UAB 'Šilutės modemas' dėl galimybės uždirbti iš palaikų pervežimo kovos teisme.UAB 'Šilutės modemas' dėl galimybės uždirbti iš palaikų pervežimo kovos teisme.

Ritualinių paslaugų įmonė “Šilutės modemas”, negalėdama susitaikyti su pralaimėjimu konkuruojančiai įmonei “Šilutės komunalininkas” savivaldybės skelbtame konkurse dėl mirusiųjų palaikų pervežimo iš įvykio vietos į Klaipėdos teismo medicinos centrą, Klaipėdos apygardos teisme sieks, kad jai nepalankus savivaldybės viešųjų pirkimų komisijos sprendimas būtų panaikintas.

Supaprastintas atviras konkursas mirusiųjų palaikų pervežimo paslaugai teikti ateinančius trejus metus Šilutės r. savivaldybėje įvyko 2010 – ųjų gruodžio 30 d. Be jau minėtų dviejų Šilutės bendrovių, konkurse dalyvavo ir dvi įmonės iš Vilniaus bei Mažeikių.

Konkursą laimėjo UAB “Šilutės komunalininkas”, kuri pasiūlė mažiausią paslaugos kainą – 54 559 litus (per 3 metus – red. pastaba). Bendrovė “Šilutės modemas” už tą patį darbą buvo užsiprašiusi 81 tūkst. Lt., o kitos dvi įmonės – 90 tūkst. ir 112 tūkst. Lt.

Parengtinis teismo posėdis numatytas kovo 8 d.

Anot Šilutės r. savivaldybės administracijos Viešųjų pirkimų skyriaus vedėjos Stanislovos Dilertienės, “Šilutės komunalininko” bendrovės pasiūlyta paslaugos kaina visiškai pagrįsta, todėl “Šilutės modemas” teisme vargu ar ką nors laimės.

“Šilutės komunalininkas” mirusiųjų palaikų pervežimo paslaugą teikia ne pirmus metus. Šilutės r. savivaldybės administracijos duomenimis, šios paslaugos prireikia vidutiniškai 150 kartų per metus.

Rašyti komentarą