Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutiškis gimnazistas išbandė jėgas LTV projekte

Publikuota: 2011 vasario 22 Kategorija: Gyvenimas, Švietimas

Eimantas su palaikymo komanda. (Šilutės Vydūno gimnazijos nuotr.)Eimantas su palaikymo komanda. (Šilutės Vydūno gimnazijos nuotr.)

Šilutės Vydūno gimnazijos 3g klasės mokinys Eimantas Laugžemys varžėsi su gabiausiais šalies vienuoliktokais Lietuvos televizijos projekte „Lietuvos tūkstantmečio vaikai”. Šis Švietimo ir mokslo ministerijos remiamas projektas vyksta jau trečius metus.

Eimantas prisipažino norėjęs išbandyti jėgas ir patirti ką nors nauja, todėl ir užpildė dalyvio anketą. Klausimai jam pasirodė nesunkūs, o vieną dieną jis sulaukė telefono skambučio ir sužinojo, kad teks važiuoti į sostinę.

Šią džiugią žinią Eimantas pranešė savo kuratorei, jaunuolį palaikė ir klasės draugai. Jie norėjo padaryti staigmeną mokyklai, tačiau kai kurie plepučiai neiškentė ir viską išklojo – tuomet palaikytojų gretos tik išaugo. Nurodytu laiku Eimantas su anglų kalbos mokytoja Lolita Kučinskiene ir gausia palaikymo komanda išvyko į Vilnių. „Užklupo nerimas ir abejonės, vis galvojau, kas ten bus”, – pasakojo Eimantas. Tačiau nuostabi palaikymo komanda nuvijo visas baimes šalin. Anot gimnazisto, nieko nėra pasiekiama be įkvėpimo, o palaikymo komanda šį įkvėpimą ir suteikė.

Žaidimo metu Eimantą sužavėjo televizijos darbas, vedėjų ir prodiuserių profesionalumas, tai, kad viskas iš tiesų vyksta kitaip, nei yra parodoma. Patys klausimai Eimanto nenustebino, ir jis nesunkiai įveikė pirmuosius etapus. O šaunioji komanda palaikė net tada, jei atsakyti ir nepasisekdavo.

Gimnazistas sako, kad iš šio projekto gavo daugiau negu tikėjosi. Jis įgijo pasitikėjimo savimi ir patirties. Eimantas norėtų palinkėti, kad visi išbandytų savo jėgas šiame projekte. O kaip sekėsi jam pačiam, sužinosime šį penktadienį, vasario 25 d., 19.00 val., įsijungę Lietuvos televiziją.

Rūta Šerpytytė ir Paulius Mikužis, Šilutės Vydūno gimnazija, 1g klasė

1 skaitytojų komentaras
Mokytoja 2011 vasario 26d., 20:3878.61.75.56
Saunuolis, Eimantai, dziaugiuosi uz tave, tik reikejo nesikuklinti, pranesti, kad vyksta tokie geri dalykai, buciau ir as palaikiusi, nors prie tevizijos ekrano:) Ztdre

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 7 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą