Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šimtmečio „Tautiška giesmė“ sujungs visus lietuvius pasaulyje

Publikuota: 2018 gegužės 29 Kategorija: Aktualijos, Lietuvoje

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio proga Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pakvietė kartu sugiedoti šimtmečio „Tautišką giesmę“, kuri tą pačią akimirką lietuvius visame pasaulyje sujungs liepos 6 dieną, 21 val. Lietuvos laiku.

„Pasiruošimą giedoti šimtmečio „Tautišką giesmę“ skelbiu pradėtą! Kad ir kur būtumėte, pakvieskite savo bičiulius, gimines ir artimuosius prisijungti, kad liepos 6 dieną mūsų šalies himnas nuskambėtų per visą pasaulį“, – sakė šalies vadovė.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Pasak Prezidentės, lietuviai visame pasaulyje yra vienos Lietuvos vaikai. Šalies vadovė pabrėžė, kad, net ir būdami labai toli, pasitelkę šiuolaikines technologijas, galime išsaugoti visus tarpusavio ryšius, atrasti naujų bendruomeniškumo formų ir pajusti, kad esame stipri ir didelė tauta.

Šis renginys – tai visą birželį truksiančios pilietinės kampanijos startas, kurios tikslas – pakviesti 4 mln. lietuvių visame pasaulyje liepos 6-ąją kartu giedoti „Tautišką giesmę“. Kampanijos metu kiekvienas, apsilankęs svetainėje www.4000000.lt, gali išsiųsti ir savo asmeninį kvietimą.

Parengta pagal www.lrp.lt inf.

Rašyti komentarą