Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Premjeras: sienos su Rusija saugumas stiprėja

Publikuota: 2018 balandžio 05 Kategorija: Aktualijos, Lietuvoje

lrv.lt nuotr.lrv.lt nuotr.

Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis šiandien (balandžio 5 d.) lankėsi Klaipėdos, Šilutės ir Pagėgių savivaldybėse. Premjerui pristatyta Pagėgių pasienio rinktinės Bardinų užkardos atnaujinta techninės kontrolės ir stebėjimo sistema. Ministras pirmininkas pasidžiaugė, kad pasienio ruožas saugomas efektyviau.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

„Džiugu, kad siena yra stiprinama, saugumas didėja, o kontrabandos stabdymui taikomos priemonės tikrai veikia. Į tai numatomos papildomos investicijos, atsiras stebėjimas, kuris praktiškai leis išvengti nelegalių sienos kirtimų visos Lietuvos pasienio ruožuose“, – sakė S. Skvernelis.

Pagėgių pasienio rinktinės Bardinų pasienio užkardos techninės kontrolės stebėjimo sistema buvo įrengta 2007 metais PHARE projekto lėšomis ir atnaujinta 2017 metais ES Išorės sienos fondo lėšomis (investuota 1,1 mln. eurų).

Ministras Pirmininkas taip pat apsilankė Šilutės rajono savivaldybėje, kur nagrinėjo užliejamų kelių klausimą ir aptarė Vyriausybės paramą, sprendžiant šią problemą.

Lankydamasis Klaipėdos rajono savivaldybėje premjeras S. Skvernelis aptarė daugiafunkcio sporto centro statybą Gargždų mieste bei vietinių kelių modernizavimo ir plėtros finansavimo modelį.

LRV spaudos tarnybos inf.

Rašyti komentarą