Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

„Vilties yriai Nemunu“: paramos projekto dalyviai ruošiasi naujam žygiui (interviu su Domantu Laukevičiumi)

Publikuota: 2018 kovo 26 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

2015 metais Domantas, Kęstutis ir Tomas vienvietėmis baidarėmis nuirklavo prieš Nemuno srovę nuo Klaipėdos iki Druskininkų, rinkdami lėšas Šv. Pranciškaus Onkologijos centrui. Šių metų birželio 3 dieną jie vėl startuos Klaipėdoje ir irsis iki Druskininkų, aplankydami ne mažiau kaip dešimt gyvenviečių, kuriose susitiks su gyventojais, bendraus, kvies dalyvauti varžybose ir, žinoma, aukoti.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Paramos projekto „Vilties yriai Nemunu“ Šv. Pranciškaus onkologijos centrui komandoje šiemet bus keturi dalyviai: iš Rusnės kilęs Domantas Laukevičius – perplaukęs Baltijos jūrą baidare, taip pat parplaukęs iš Talino į Klaipėdą vienviete baidare Baltijos jūros pakrante, bei 2015 metais nuplaukęs distanciją Klaipėda – Druskininkai, Kęstutis Kvaraciejus ir Tomas Adomaitis 2015 metais plaukė Nemunu vienvietėmis baidarėmis Klaipėda – Druskininkai. Šiemet prie vaikinų prisijungs ir Elena Synanovič Galinienė, ketinanti drauge įveikti 500 kilometrų prieš srovę.

Radijo „FM99“ interviu su D. Laukevičiumi rasite čia: http://www.fm99.lt/vilties-yriai-nemunu-500-kilometru-pries-srove…

www.fm99.lt inf.

Rašyti komentarą