Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

15min.lt: dviejų prancūzių kelionė į Rusnę baigėsi potvynio vandenyse

Publikuota: 2017 gruodžio 31 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

15min.lt nuotr.15min.lt nuotr.

Į Rusnę švęsti Naujųjų vykusios dvi prancūzės kelionę baigė paskendusiame automobilyje. Pasukusios ne į tą kelią merginos nesitikėjo, jog jų kelionė baigsis ne pas draugus, kur ketino švęsti Naujuosius metus, o potvynio vandenyse.

Lenkijoje išnuomotu automobiliu „Ford Focus“ dvi prancūzės į Rusnę vyko šeštadienio vakarą. Tamsiu paros metu, apie 23 val., merginos vadovavosi navigacija ir pasuko ne į tą kelią (anot portalo lrytas.lt, ties Žalgirių kaimu jos pasuko į vieškelį). Kadangi draugų buvo įspėtos, jog Rusnės kelyje jų laukia vanduo, pasiekusios vandeniu užlietą kelią nusprendė važiuoti tolyn.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Kaip merginos aiškino ugniagesiams, jos tikėjosi, jog pravažiuos kelią, kuriame, kaip buvo įspėtos, vandens lygis siekia 15 cm. Iš Prancūzijos atvykusios viešnios važiavo tol, kol vanduo užpylė variklį ir automobilis užgeso. Į pagalbą jos kvietė draugus, tačiau šie merginų Rusnės kelyje nerado, aptiko tik gavę koordinates, kur šios yra.

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai, pagalbos šauksmo sulaukę apie 00.30 val., merginas pasiekė gelbėjimo valtimi ir parplukdė į sausumą. Sušlapusias merginas, apie porą valandų praleidusias potvynyje įstrigusiame automobilyje, apžiūrėjo medikai (anot portalo lrytas.lt, merginos atsipirko tik lengvu išgąsčiu. Esą šiuo metu viešnios iš Prancūzijos yra Rusnėje, kaimo turizmo sodyboje su bičiuliais, kur planuoja sutikti 2018-uosius metus).

15min.lt inf.

Rašyti komentarą