Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Valdas Lacko. Nauja pradžia

Publikuota: 2017 gruodžio 19 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

G. Raštučio nuotr.G. Raštučio nuotr.

Dainininkas Valdas Lacko savo pirmąjį solinį koncertą surengė salėje, kurioje beveik prieš du dešimtmečius intensyviai treniravosi sunkiosios atletikos varžyboms. Dabartiniame Hugo Šojaus konferencijų ir susitikimų centre Šilutėje dainininkas simboliškai pristatė naują savo dainą pavadinimu „Nauja pradžia”.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

„Būtent šioje vietoje prieš du dešimtmečius gerinau Lietuvos sunkiosios atletikos rekordus. Ten buvo mano sėkminga sportinė pradžia. Pagalvojau, kodėl nepasinaudojus galimybe toje pačioje vietoje, kurioje dabar įrengta jauki vieta įvairiausiems renginiams ir koncertams, padaryti sau dar vieną naują pradžią? Tik šį kartą jau muzikinėje srityje”, – šypsodamasis sako atlikėjas.

Valdas Lacko – Nauja pradžia

Koncerte V. Lacko pristatė net dvi naujas dainas „Apdegę žaislai” ir „Nauja pradžia”. Būtent pastaroji buvo pats prasmingiausias sveikinimas atvykusiems į koncertą.

„Kas kartą ateinantys Naujieji Metai duoda mums naują pradžią, naujas viltis ir lūkesčius. Dainos „Nauja pradžia” žodžiuose skamba, kad svarbiausia yra būti kartu, neatsižvelgiant į tai, kas buvo vakar ar praėjusiais metais, nepamiršti skirti laiko sau, savo artimiesiems. Mes privalome bent retkarčiais sustabdyti tą beprotišką šių dienų tempą ir pasidžiaugti savo artimaisiais”, – sako atlikėjas. Tekstą dainai parašė V. Lacko kraštietis rusniškis Vitalijus Deniušas.

Koncerto metu gyvai skambėjo Valdo Lacko žmonos Vainoros ir jo sesers Vitos pritariamieji balsai, dainas saksofono garsais papuošė profesionalus saksofonininkas Mindaugas Šlečkus, bendrą giesmę su V. Lacko atliko Tauragės gospel choras „Gloria”, dainas šokiu puošė merginų šokėjų duetas Jogailė ir Neringa.

„Norisi tikėti ir visiems palinkėti, kad besibaigiančius praėjusius metus palydėsime sutikdami naują pradžią, sėkmingesnius metus! Labiausiai noriu visiems palinkėti tikrojo žmogiško gerumo ir tarpusavio supratimo bei tolerancijos”, – sako dainininkas V. Lacko.

Po Naujųjų V. Lacko planuoja koncertinį turą, o pavasarį pasirodys pirmasis atlikėjo solinis albumas „Mano muzika”.

www.mediadia.lt inf.

Rašyti komentarą