Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutėje dėl sniego darosi ankšta

Publikuota: 2010 gruodžio 27 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Liudo Mockaus nuotr.Liudo Mockaus nuotr.

Kaip niekada gausiai sniegu užverstame Šilutės mieste sutriko automobilių eismas. Todėl kai kuriose pagrindinėse gatvėse jau išdygo laikini kelio ženklai, draudžiantys mašinoms sustoti, o gyvenamuosiuose kvartaluose, kur gatvės siauresnės, sniego perteklius kraunamas tiesiai ant šaligatvių.

Pirmadienio rytą Šilutės mieste automobilių eismas draudžiančiais sustoti kelio ženklais buvo apribotas Taikos gatvėje, nuo Lietuvininkų gatvės iki Taikos g. 9 – to namo, taip pat Lietuvininkų gatvėje, prie senojo miesto teatro pastato, ir Tilžės gatvėje, priešais skverą su fontanu.

Pasak Šilutės seniūno Raimondo Steponkaus, draudžiantys sustoti kelio ženklai bus nuimti, kai ten bus nukastas sniegas.

Nepalyginti sudėtingesnės eismo sąlygos Šilutės miesto privačių namų kvartaluose. Ten gatvės siauresnės, todėl ir sniego stumdymas į važiuojamosios dalies pakraštį nebepadeda, – gatvės tiek susiaurėjo, kad mašinoms sunku beprasilenkti.

Todėl šį pirmadienį seniūnija ten metė papildomos technikos, kuri visą sniegą krauna į gyventojų patvorius ir ant kairės pusės šaligatvio. Antrasis bus paliktas pėstiesiems.

Anot R. Steponkaus, nors seniūnijai priskirtose prižiūrėti gatvėse ir keliuose darbuojasi iš viso per 10 traktorių ir greiderių, per dieną jie nespėja visko sutvarkyti. Reikėtų bent dviejų ar trijų dienų be sniego.

Deja, antroje savaitės pusėje sinoptikai vėl žada kritulius…

Rašyti komentarą