Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

“Kalėda – 2010″ Juknaičiuose

Publikuota: 2010 gruodžio 23 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

Turnyro laimėtojai. (Juknaičių mokyklos nuotr.)Turnyro laimėtojai. (Juknaičių mokyklos nuotr.)

Juknaičių pagrindinės mokyklos ir kaimo bendruomenės bendradarbiavimas neapsiriboja vien tik bendromis šventėmis ar susirinkimais. Sėkmingai įgyvendinamos ir kitokios Juknaičių pagrindinės mokyklos iniciatyvos.

Kodėl nepabendravus gūdžiais žiemos vakarais sporto salėje. Visai neseniai mokyklos sporto salėje baigėsi stalo teniso turnyras, kuriame dalyvavo mokiniai, tėvai ir mokytojai. Visiems buvo naudinga pasimokyti iš žinomo šilutiškio stalo tenisininko Mato Vilko.

Kiekvienais metais prieš Kalėdas Juknaičių pagrindinėje mokykloje vyksta „Kalėdos“ krepšinio turnyras. Tradiciniame turnyre kasmet dalyvaudavo ne tik Juknaičių, bet ir Šilutės, Pagrynių k., Ž. Naumiesčio k. ir net Klaipėdos komandos. Šiais metais jau 26 kartą sukviestos į mokyklos sporto salę vyrų krepšinio komandos iš visos Juknaičių seniūnijos. Juknaičių krepšinio 3×3  turnyre „Kalėda – 2010“ dalyvavo 2 Pašyšių, Leitgirių ir Paleičių po vieną, trys Juknaičių komandos.

Turnyras neprailgo, nes atidarymo ir pertraukėlių metu nuotaikingai šoko Juknaičių pagrindinės mokyklos šokėjos (vadovė L. Šaulytė).

Pirmą vietą iškovojo Juknaičių 2 – oji komanda, antrąją – Paleičių komanda, trečiąją – Juknaičių 1 – oji komanda. Geriausiu turnyro žaidėju pripažintas Valdemaras Gečas.

Krepšinio turnyro metu vyko tritaškių metimo konkursas. Atkaklioje kovoje laimėjo Paleičių komandos narys Ramūnas Račkauskas.

Komandoms ir žaidėjams buvo įteiktos nugalėtojų taurės ir prizai, kuriuos įsteigė savivaldybės atstovas, socialinės paramos skyriaus vedėjas, juknaitiškis Alvidas Šimelionis. Simboliška tai, kad prieš 25metus jis buvo vienas iš šio turnyro organizatorių.

Juknaičių seniūnas Valentinas Dylertas įteikė dalyvio pažymėjimus ir piniginius prizus. Juknaičių pagrindinės mokyklos direktorė Violeta Šimelionienė apdovanojo nugalėtojus  diplomais,  padėkojo žaidėjams, sirgaliams, rėmėjams, teisėjams ir pakvietė visos seniūnijos gyventojus, kurie neabejingi sportui, vakarais lankytis mokyklos sporto salėje. Mokykla – atvira visiems.

R. Urbonas ir N. Švedienė,
kūno kultūros mokytojai

Rašyti komentarą