Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

LRT.lt: sinoptikas žada orų permainas

Publikuota: 2016 lapkričio 21 Kategorija: Aktualijos, Orai

Liudo Mockaus nuotr.Liudo Mockaus nuotr.

Artėjant savaitgaliui orai darysis vis drėgnesni ir vėsesni, LRT radijui pasakojo sinoptikas Vytautas Sakalauskas.

Pirmadienį gūsingas pietų, pietryčių vėjas nenuslūgs, jo gūsiai prie jūros ir kai kuriuose pietiniuose, rytiniuose rajonuose išliks 15–18 m/s greičio. Tačiau jau nebepasirodys lietus ir temperatūra sieks 6–9 laipsnius šilumos. Vakarų Lietuvoje ji kai kur pakils ir iki 10 laipsnių šilumos.

Antradienio naktį rytiniuose rajonuose temperatūra svyruos apie nulį, o Vakarų Lietuvoje ji išliks teigiama – 0–3, prie jūros – ir 4–5 laipsniai šilumos. Dieną Rytų Lietuvoje bus 3–5 laipsniai šilumos, o Vakarų Lietuvoje – 6–8 laipsniai šilumos.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Trečiadienio naktį Rytų Lietuvoje gali pašalti ir formuotis plikledis, o vakaruose temperatūra išliks teigiama. Dieną vakaruose bus 6–8, o rytuose – 3–5 laipsniai šilumos.

Ketvirtadienį vietomis (didesnė tikimybė – vakariniuose, šiauriniuose rajonuose) galima tikėtis lietaus, o naktį – rūko. Žemiausia temperatūra ketvirtadienio naktį prognozuojama 1–6 laipsniai šilumos. Dieną šils iki 3–8 laipsnių.

Artėjant savaitgaliui orai darysis vis drėgnesni, o temperatūra kasdien po vieną kitą laipsnelį bus vis žemesnė tiek naktimis, tiek ir dienomis.

Daugiau: LRT.lt: „Orų pokyčiai – artėjant savaitgaliui“

Rašyti komentarą