Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Atviras laiškas Tarybai

Publikuota: 2010 lapkričio 22 Kategorija: Aktualijos, Rajone

Liudo Mockaus nuotr.Liudo Mockaus nuotr.

Juknaičių bendruomenės vardu.

Kreipiamės į Šilutės rajono savivaldybės Tarybos narius ir prašome išreikšti pilietinę ir politinę valią, pritariant Juknaičių vietos projektui, skirtam gyvenvietės parko poilsio erdvės sutvarkymui lapkričio 25 d. Tarybos posėdyje. Vietos projektui pritarė 2 komitetai – Ekonomikos ir finansų, Teritorijų ir kaimo reikalų.

Tikėdami tuo, ką darome, jausdami pilietinę pareigą ir bendruomeninę atsakomybę privalome pasinaudoti Europos Sąjungos parama pagal „Leader+“ programą. Taip siekiame išsaugoti ir praturtinti per 20 metų šalies architektų, specialistų kartu su gyventojais sukurtą paveldą tam, kad galėtume mokyti juo rūpintis gyventojus ir Juknaičių seniūnijos bendruomenės vaikus.

Tad prašome pritarti projektui, kad jis taptų mūsų bendru rūpesčiu tam, kad kartu galėtume pasakoti savo anūkams ir proanūkiams XX ir XXI amžiaus sandūros gyvenamosios vietovės istoriją Šilutės rajono ir Lietuvos istorijos kontekstuose, kad stiprintume Šilutės rajono savivaldybės bendruomenę ir galėtume didžiuotis būdami  jos nariais.

Pagarbiai,
Juknaičių bendruomenės pirmininkė Laima Barkauskienė

Rašyti komentarą