Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kuris kitas?

Publikuota: 2016 liepos 20 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

Šilutės muziejaus direktorė R. Šikšnienė atleidžiama iš pareigų. (www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)Šilutės muziejaus direktorė R. Šikšnienė atleidžiama iš pareigų. (www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Rajono valdantiesiems neįtikęs Šilutės pirminės sveikatos priežiūros centro vadovas Liutauras Indriuška jau be penkių minučių bedarbis. Iš darbo jau vejama ir Šilutės Hugo Šojaus muziejaus direktorė Roza Šikšnienė (mero raštas pridedamas). Kuris kitas?

Šilutės Hugo Šojaus direktorė R. Šikšnienė, kaip teigiama jai adresuotame mero „tvarkiečio“ Vytauto Laurinaičio rašte, iš pareigų atleidžiama nuo rugsėjo 19 d., atsiradus svarbioms aplinkybėms, susijusioms su jos kvalifikacija.

R. Šikšnienei adresuotas mero raštas

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

„Truputį nesmagu būti atleistai dėl kvalifikacijos neturėjimo, – trauko pečiais R. Šikšnienė. – Tikra kiaulystė, kad 20 metų dirbau be kvalifikacijos ir niekas to nepastebėjo“.

Muziejaus direktorės ironija visiškai suprantama. Tačiau labai jau įdomu, kas iš tikrųjų slypi už savivaldybės administracijos Personalo ir teisės skyriaus vyriausiosios specialistės Dalios Bernotienės surašytų ir mero parašu patvirtintų žodžių „atsiradus svarbioms aplinkybėms, susijusioms su Jūsų kvalifikacija“.

„Muziejaus direktorė nebeatitinka įstaigos vadovui keliamų reikalavimų“, - maždaug taip (ar panašiai) paaiškino V. Laurinaitis, atsakydamas į mūsų klausimą (su meru šįryt kalbėjome telefonu).

Tačiau mums tokio paaiškinimo buvo maža, todėl paprašėme mero pagrįsti šį savo teiginį.

Ir meras pagrindė, teigdamas, kad jo netenkina muziejaus veikla: esą R. Šikšnienė kalta, kad senojo muziejaus patalpos, kurias planuota perduoti miesto bendruomenėms, iki šiol neatlaisvintos, o dabar dar ta H. Zudermano ekspozicija Macikuose…

Bet tai tik nuomonė, kurios, jeigu ką, teisme prie bylos neprisegsi.

Nepaisant to, meras teigia manantis, kad tai pakankamas pagrindas atleisti R. Šikšnienę iš muziejaus direktoriaus pareigų.

Tačiau meras gali būti ramus, nes Hugo Šojaus muziejaus direktorė R. Šikšnienė į teismą kreiptis neketina. Juolab kad ji pati planavo išeiti į užtarnautą poilsį iš karto po atostogų. Esą tai žinojo ir meras.

Tai kam dabar reikėjo taip žeminti R. Šikšnienę visuomenės akyse, atleidžiant ją iš pareigų, neva atsiradus svarbioms aplinkybėms, susijusioms su jos kvalifikacija?

Meras neneigia, kad susitarimo su R. Šikšniene dėl jos išėjimo iš darbo savo noru būta. Esą jis su ja apie tai kalba jau visus metus: iš pradžių tartasi, kad išeis šių metų pavasarį, paskui – rugpjūčio mėn., galiausiai jam į rankas pakliuvo muziejaus darbuotojų atostogų grafikas, pagal kurį R. Šikšnienė rugsėjį išeina atostogų…

„Meras žinojo, kad rugsėjo 1 d. eidama atostogų, parašysiu prašymą išeiti visai,- teigia muziejaus direktorė. – Jis mane ragino jau nuo pavasario, vis gundydamas 6 mėn. išeitinėmis…“

Meras nieko prieš, kad R. Šikšnienė išeitų iš darbo nuo rugsėjo 1 d. Esą salygos būtų tokios pat: 6 mėn. vidutinio mėnesinio darbo užmokesčio dydžio išeitinė išmoka.

Ir iš kur toks dosnumas?

Pasirodo, rajono valdžia visiems pensinio amžiaus vadovams ir mokytojams tiek siūlo, kad tik tie užleistų savo darbo vietas jaunesniems. Meras tai vadina kompromisu.

R. Šikšnienės atveju – vargu bau.

Savivaldybės tarybos opoziijos lyderio liberalsąjūdiečio Algirdo Gečo nuomone, visa tai labiau panašu į susidorojimą.

A. Gečo komentaras

A. Gečas.

A. Gečas.

„Na taip, 20 metų gerbiama Roza Šikšnienė dirbo gerai ir jos kvalifikacija niekam nekėlė ( ir nekelia – A.G.) jokių abejonių. Tai patvirtina ir tai, kad Taryba visai neseniai vienbalsiai patvirtino ir R. Šikšnienės parengtas vadovo veiklos ir jos vadovaujamos įstaigos veiklos ataskaitas.

Susipažinęs su padėtimi, darau išvadą, kad tai yra galimas susidorojimas su H. Šojaus muziejaus direktore, kuri nesutiko parengti naujų muziejaus nuostatų, kuriais buvo panaikintas H. Zudermano memorialinis muziejus Macikuose.

Esu tikras, kad tokie vadovavimo metodai yra negalimi ir netoleruotini. Tokiu būdu ir kitų savivaldybės įstaigų vadovams tarsi parodoma, ko galima tikėtis, jeigu turi savo nuomonę, kuri nesutinka su savivaldybės vadovų pozicija.

Ir gyvename XXI amžiuje, demokratinėje visuomenėje…

Tokia tat dabar Tvarka Šilutėje, toks ir Teisingumas.

Tai kuris kitas?…

Orestas Lidžius

40 skaitytojų komentarų
opozicijai 2016 liepos 20d., 12:3784.15.184.98
ponai , ar ne laikas jau kelti klausima de lto bardako , kuris vyksta dabar savivaldybeje , ar ne laikas juos vyti is tenai – baisu kas darosi . Opozicija – atsibuskit

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 73 Thumb down 15

Atsakyti

Anevas 2016 liepos 20d., 21:4278.61.117.233
Muziejaus direktorė daug metų dirbo ir visiem žinomas gerbiamas žmogus.Gal merui reiktu savo kompetencija ir kvalifikacija pasidomėti,,,Visi juokiasi, iš kur tas klounas su indu kur svečiavusi Rusnėje,kai regalijom didžiavosi ar pasidalinti norėjo?Jam kvalifikacijos gal ir trūksta?Aš už jį nebalsavau!!!!Man gėda kaip šilutiškiui,,,Patys išrinkome,Tegyvuoja cirkas,muziejų nebereikia?(biblioteka,autobusu stotis,paštas,na kas dar?)

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 49 Thumb down 11

Atsakyti

SNN 2016 liepos 21d., 09:1188.119.138.11
Pala pala, Jūs pamatysit kokius cirkus Laurinaitis krės, kai bambaliniai į Seimą išrinks K.Komskį ir gaują daugiamandatininkų.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 29 Thumb down 7

Atsakyti

taip... 2016 liepos 20d., 13:0678.61.173.159
Tokio susireikšminimo ir tokios arogancijos, kokia yra Šilutės savivaldybėje Lietuvoje apstu, bet sutinku – gal jau pats metas pradėti judinti tuos „dievukus“, nes jie mums ne tarnauja, o paprasčiausiai tik niekina. Opozicija visoje Lietuvoje (ne išimtis ir Šilutė) tik ir yra opozicija, kuri nieko negali, nebent pasakyti savo nuomonę, kuri pozicijai visai neįdomi. Apskritai Šilutėje gaji praktika, kad protingi žmonės negali užimti vadovų vietų. Taip norėtųsi, kad šviesesnė saulė nušvistų ir virš Šilutės, tačiau kol tokia TVARKA ir toks TEISINGUMAS – vargu.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 57 Thumb down 11

Atsakyti

rrr 2016 liepos 20d., 13:595.20.104.167
Nepamirškite kad valdžioje yra ir socdemai su skardžiumi priešakyje kodėl visi šunys kariami tik vienai partijai tai neobjektyvu

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 32 Thumb down 12

Atsakyti

Taigis, 2016 liepos 20d., 16:255.20.107.167
kad būtent ger.meras svarbiausiu kvalifikaciniu “įstaigos vadovui keliamų reikalavimų”
stato lojalumą, išreiškiamą priekinių letenėlių kabutėmis ir begaliniu pasturgalio vyzginimu. Kaip žinia, gaujos narių įkvalifikavimas tarpan rūmų aparato ir jos įstaigų yra
šios partijos galvų pirmutinė išimtinė “darbdavio iniciatyva”, ne kartą demonstruota iškalbingais skaičiais ataskaitinėse konferencijose.
Prigimtiniam XXL menininkui (įsiauguravusiam menėje) kompetencija yra nei derama nei, kaip demokratja visuomenėje priimtina.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 23 Thumb down 8

Atsakyti

SNN 2016 liepos 21d., 09:1988.119.138.11
O Šeputis ar ne tvarkiečių tarnas?

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 18 Thumb down 8

Atsakyti

Klajūnas 2016 liepos 20d., 15:025.20.105.118
Tai Dalia Bernotiene atitinka pagal issilavinima savo pareigas,visi zino,kad nebaigusi aukstosios ir uzima sitokias pareigas.Gal ger.Meras pasidometu,ne tik muziejaus direktores kvalifikacija???

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 72 Thumb down 7

Atsakyti

Marija 2016 liepos 20d., 15:185.20.104.72
Labai norėčiau, kad muziejaus direktorė išdrįstų pasakyti viešai, kiek lėšų skirtų Šojaus dvaro rekonstrukcijai nugvelbė savivaldybė,. Dabar jau vistiek neteks dirbti naujajame muziejuje, nes ten jau bus pasodintas”savas vaikinas”.
Tai gal drąsiau prabilkit “vergai nužemintieji”

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 59 Thumb down 7

Atsakyti

SNN 2016 liepos 21d., 11:3288.119.138.11
R.Šikšnienė prieš metus jau buvo išdrįso viešai pasakyti, kad H.Šojaus dvare padarytas “euro remontas” už restauracijos pinigus. Ir tuomet iš politikų niekas net nesužaksėjo.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 27 Thumb down 4

Atsakyti

anonimas 2016 liepos 20d., 18:0186.145.75.30
Šiaip tai jau nebe pirmos jo aukos. Kas nežino, tai Laurinaitis po rinkimų išėdė Viliją Razmaitę-Baguckienę iš mokytojos darbo vietos ir tada pajutęs savo galią niekaip nebesustoja ėsti.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 39 Thumb down 11

Atsakyti

Laima 2016 liepos 20d., 22:2378.61.81.40
as 2016 liepos 21d., 08:57212.59.30.145
Nusiųskite šią biografiją savivaldybės merui ir p.Bernotienei ,gal pakeis nuomonę ir p.Roza liks dirbti ,nors po tokio pažeminimo žmogus su orumu tikrai neis ir nešliaužios po kojomis “liaudies tarnams’.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 23 Thumb down 8

Atsakyti

Silute 2016 liepos 20d., 23:5078.57.227.235
Pirmas geras sprendimas!

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 21 Thumb down 23

Atsakyti

Vietinis 2016 liepos 21d., 07:1886.38.171.155
Ar jus visi berazumiai, sedi seni pensininkai valdininkai, kuriems reikia ir atlyginima ir pensija uzdirbti!!! O spekit kas jiems uzdirba tai, – taip tai mazujoje likusi darbinga liaudis. Senai laikas vyt visus pensininkus, atidirbai ir laikas uzleisti vieta! Jus matete kokioje privacioje istaigoje kad samdomas vadovas isbutu 20 metu???

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 31 Thumb down 17

Atsakyti

Apmaudu 2016 liepos 21d., 08:2084.15.178.178
Ši moteris visada stebino savo atsidavimu ir nuoširdžia meile Šilutės kraštui ir istorijai. Tikriausiai nerastume geriau Šilutę pažįstančio žmogaus ir man pritartų kiekvienas, kuris nors kartą lankėsi Šilutės muziejuje. Tikrai labai labai gaila ir apmaudu, kad Šilutės šviesuliai ne tik neįvertinami, bet dar ir išstumiami…

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 48 Thumb down 16

Atsakyti

Lsdp 2016 liepos 21d., 08:2089.117.245.115
Welcom to Pagegiai style. Tvarkieciai daro tvarka. ;)

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 25 Thumb down 9

Atsakyti

jonas 2016 liepos 21d., 11:025.20.107.70
Na ir gražiai išdūrė. Aš taip norėčiau , kad išeinant į pensiją padovanotu puse metų darbo stažo už pusės metų neva darbo priskaičiuotu priklausomų atostogų .Sutikite tai nemaža dovana už mokesčių mokėtojų pinigus. Reikėtu išskaityti iš mero atlyginimo asmeniškai ir baigtuisi tokie fokusai .Kur žiūri STT,FNTT Velnioniškai gudriai vagiami biudžeto pinigai . Už nuostabu spektakli .

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 16 Thumb down 4

Atsakyti

as 2016 liepos 22d., 05:42212.59.30.145
Ne iš savo kišenės

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 7 Thumb down 2

Atsakyti

iš Vokietijos 2016 liepos 21d., 11:1695.222.46.215
Žiūrint iš šalies, su R.Šikšniene susidorota dėl Zudermano muziejaus: ji buvo pirmoji, pasakiusi, kad muziejus negali būti panaikintas. Ko gero,savivaldybė jau turi kandidatą į jos vietą ir tai nori padaryti iki rinkimų??? Ir svarbiausia-pagal dabartinį Darbo kodeksą nėra tokio atleidimo pagrindo, koks nurodomas šiame įsakyme. R.Šikšnienė turėtų įsakymą apskųsti teismui. Darbdavio valia atleidžiant, priklauso didesnė kompensacija (už 20 metų darbo stažą). R.Šikšnienei palinkėjimas stiprybės ir prašymas: dirbkit savo pareigose ir toliau. Juo labiau, kad Vyriausybė ilgina pensinį amžių ir reikalavimus darbo stažui. Ačiū už Zudermaną:)

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 31 Thumb down 17

Atsakyti

lt 2016 liepos 21d., 12:455.20.115.72
Tai yra susidorojimas su profesionalais.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 22 Thumb down 17

Atsakyti

naumiestiskis 2016 liepos 21d., 14:0584.15.189.252
o kodel mes negalime iseiti i gatves . Ko bijome . Uztenka . Reikia organizuoti pasipriesinimo siai gaujai nusikalteliu akcijas .

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 26 Thumb down 15

Atsakyti

vycka 2016 liepos 21d., 14:265.20.115.192
Kur Jūs matėt?

Kur Jūs matėt, kad savivaldybėje kas dirbtų?

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 21 Thumb down 6

Atsakyti

Alisa 2016 liepos 21d., 14:3378.57.211.236
Kiek teko susidurti su ponia R. Šikšniene darbo klausimais, tikrai negalėčiau pasakyti, kad ji atsidavusi kraštui ar maloni moteris (kaip minėjo kiti komentatoriai). Visiškai negerbianti kolegų ar darbuotojų nuomonės, dažnai elgiasi neadekvačiai. Kalbant apie profesinę veiklą, jau senai nieko naudingo nedirbanti nei kraštui nei muziejui. Keičiasi laikai, turi keistis ir požiūris, kas deja, su šia ponia neįmanoma. Tad džiaukimės būsimomis permainomis!

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 30 Thumb down 27

Atsakyti

? anag ra mA 2016 liepos 21d., 17:285.20.107.167

Kreivų veidrodžių karlystėje keičiant partijas, adekvačiai turi keistis ir atsidavimo malonumams kraštas ir pažiūros, kas deja, tikrai ne su visomis poniomis įmanoma.
Kaip žinia, kalbant apie profesnę veiklą, tai savos mergšės ar faini bachurai, greičiau pagauna seniausios profesijos technologijas, kaip ir smagų orientacijos keitimą į asilA.
Tad, aSilute, Vietini ir Alisiuk, džiaukitės būsimomis perversijomis !

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 10

Atsakyti

atsakymas Alisai 2016 liepos 21d., 16:2384.15.188.115
apie p. Šikšnienės kompetenciją ir atsidavimą darbui labai puikiai atspindi komentarai , o jei ponia Alisa b uvo tinginė , tai tokių aišku kad nemėgo ir nesitaikstė su jomis . Tiek metų atiduoti darbui ir įtikti prieš tai buvusiems – reikia sugebėti . Bet atėjo TT

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 18 Thumb down 20

Atsakyti

Alisa 2016 liepos 21d., 16:4278.57.211.236
Taikstytis su manimi nereikėjo, nes dirbti tiesiogiai R. Šikšnienei neteko. Suraskit bent vieną kultūros srities darbuotoją (dirbantį šiuo metu, o ne jau 20 metų esantį pensijoje), kuris ją palaikytų…

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 21 Thumb down 8

Atsakyti

Kolegė 2016 liepos 21d., 16:50193.200.201.67
Prisidedu prie Alisos komentaro. Bet kuris dirbęs su šia ponia:) patvirtins. Maloni su svečiais, atvykėliais, ypatingai vokiečių kilmės turistais. Bet malonumas, tolerancija ir elementarus supratingumas dingdavo, kuomet tekdavo bendrauti su bendradarbiais ir pavaldiniais.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 27 Thumb down 6

Atsakyti

Paulius 2016 liepos 21d., 17:3181.7.87.57
Perskaičiau įvairių komentarų ir manau, kad neišsiaiškinę tiesos bandome rėkti, kokia bloga valdžia. Noriu paklausti ar išklausėte kitos pusės argumentų: savivaldybės administracijos, įstaigos darbuotojų , kokia jų pozicija, kad teigiate “su darbuotoju susidorojama, nes išsakė savo nuomonę”. Manau, kad meras šaunuolis įteikęs atleidimo lapelį pensijinio amžiaus darbuotojai. Gerbiami ponai ir ponios sulaukėte pensijinio amžiaus ir garbingai išeikite į užtarnautą poilsį, užleiskite darbo vietą jaunesniems, tuomet valdžiai nereikės įteikinėti atleidimo lapelių ir mokėti išeitinių kompensacijų iš savivaldybės biudžeto. Galiu teigti, kad šiltoje vietelėje (biudžetinėse įstaigose) sėdi ne vienas senjoras, kuris net nežada užleisti vietos jaunesniems ir gabesniems.
Manau, kad ir minėta vadovė turėtų mažiau reklamuotis, jai tas garbės nedaro.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 37 Thumb down 7

Atsakyti

3D prasimanymai 2016 liepos 21d., 18:355.20.107.167

Prasimanau, kad M’ociškai nestabili būtent Jūsų ( TTgėrio valdžios) pusė.
Prasimanau, kad Jūsų, valdžios galvų kitų pusių argumetai nekaip kvepia.
Prasimanau, kad Jūsų šaunuolis, nei šauniai nei garbingai, tiesiog apsidirbo.

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 9

Atsakyti

Atmintis 2016 liepos 21d., 19:43188.69.199.112
Taip taip, ir užleisti vietą atsidavusiam šiai partijai. Tas pats bus ir valytojoms kaip ir pietinėje savivaldybėje. Siautėti gali tol, kolrinkėjai toleruoja, bet Šilutėje yra per daug žmonių, kad paversti visus vienos partijos pataikūnais. Begale čia gyvenančių nepriklauso jokiai partijai ir turi šiokį tokį balsą. Tad negalvokit 14% balsų gavęs vadove, kad valdžios kėdė amžina. YRA ir įstatymai ir rinkėjo kantrybė. Atsimenam visus rinkimų niuansus, iškeltas bylas, balsų pirkimus ir kitą mėšlą….

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 22 Thumb down 13

Atsakyti

skaitytoja 2016 liepos 21d., 22:3878.61.48.107
Super, ir musu vaikams nereikes sprukti i izsieni darbo ieskoti. Oi kiek dar merui reikia papluseti, oi biudzetinese kiek uzsisedejusiu.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 26 Thumb down 4

Atsakyti

silutiškis 2016 liepos 22d., 09:5788.119.36.141
Regime pagėgizacijos ir komskigizacijos padarinius Šilutėje. Pagėgiuose valytojos jau yra partijos “Tvarka ir teisingumas nariai”. Greitai partinėmis taps ir Šilutės savivaldybės valytojos, antraip “neatitiks kvalifikacijos”. Kokiu reikia būti mulu, kad sakytum, jog ketvirtį amžiaus muziejui atidavusi ir daug sykių už gerą darbą apdovanota direktorė Roza Šikšnienė staiga pasidarė nebetinkama dirbti. Nežinojo Roza, kad reikia į Komskio partiją stoti. Nesupratinga buvo Roza… Niekada nepagalvojo Zudermanas, kad dėl jo vardo muziejaus tokia pekla prasidės. Būtų gyvas Zudermanas, gal savo “Lietuviškas apysakas” papildytų nauju kūrinių, kurio pagrindinis herojus būtų mero Laurinaičio prototipas. Galėtų tas kūrinys vadintis taip: “Vytautas ir Roza” ( pagal Zudermano apysaką “Jonis ir Erdmė”. Ar savivaldybės arkliagalviai yra skaitę tą kūrinį? Ar galėtų, pavyzdžiui, pasakyti kokia buvo Jonio ar Erdmės pavardė?

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 17 Thumb down 6

Atsakyti

Ne abejingas Šilutei 2016 liepos 22d., 17:1978.61.10.227
P. Roza tikrai daug žino apie krašto istoriją (tiek metų dirbus neįmanoma nežinoti), moka įdomiai pasakoti ir būtų puiki gidė ar muziejaus darbuotoja, tačiau kaip direktorė ji visiškai be idėjų, ir tokio savito krašto muziejus jau seniai tik vegetuoja, deja. Kas yra su ja susidūręs rimčiau ir sprendžia apie ją ne tik iš laikysenos viešumoje, tas žino, kad labiausiai už viską p. Rozai rūpi jos pačios asmeninės ambicijos. Alisa tai žino. Aš taip pat. Jei nesusipažinote su muziejaus direktore iš arčiau, tai vertinkite ją pagal veiklą, t. y. lygindami su tuo, kaip tvarkosi kiti Lietuvos muziejai, vadovaujami tikrų profesionalų, šiuolaikiškų vadovų. Nepakeičiamų nėra, o šiuo atveju keisti reikėjo seniai.
O dėl mero potvarkio – teisiškai jis tinkamas ar ne – aš neišmanau. Tik labai abejočiau, ar p. Roza savo noru būtų palikusi muziejų, kaip dabar sako.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 22 Thumb down 5

Atsakyti

Ne abejingas Šilutei 2 2016 liepos 22d., 19:5078.61.10.227
Aš irgi nebalsavau už mero partiją, aš taip pat jį vertinu labai kritiškai, tačiau: jei meras blogas – nebūtinai Roza gera.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 23 Thumb down 1

Atsakyti

Migle 2016 liepos 22d., 19:3678.61.119.30
Gerbiami savivaldybes ponai, gal galetumete atidziau susiskaiciuoti valdininkus islaikomus rinkeju,taip pat pasiziureti ar tikrai turite diplomus. Atejus laikui darbuotojai iseina i pensija,bet ateina net nelygiaverciai,o daug zemesneskompetencijos zmones,baisu ,kur mes keliaujame ir ne ten naudojame darbo laika ir pinigus. Sunku patyketi,kad sie ponai gali rupintis musu krasto istorija.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 10 Thumb down 3

Atsakyti

Jonas 2016 liepos 22d., 20:0378.61.111.164
Ar nors vienas ginantis gerb. Muziejaus direktorę, gintų neteisingai atleistus muziejaus darbuotojus? O jų buvo ne vienas

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 29 Thumb down 4

Atsakyti

Migle 2016 liepos 23d., 15:3378.61.119.30

3

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 2

Atsakyti

Haris 2016 liepos 25d., 11:0178.61.116.40
Kuris kitas 2016 liepos 29d., 12:1988.118.8.191
Nežinote, kas gali būti kitas? Po tokių skandalų kultūros srityje, kita turėtų būti Kultūros skyriaus vedėja.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 7 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą