Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Pažiūrėjo dovanojamam arkliui į dantis

Publikuota: 2016 birželio 21 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

UAB 'Neringos kelias' siūlosi savo lėšomis papildomai įrengti 50 vietų automobiliams prie daugiabučių namų Laisvės alėjoje.UAB 'Neringos kelias' siūlosi savo lėšomis papildomai įrengti 50 vietų automobiliams prie daugiabučių namų Laisvės alėjoje.

Šilutės rajono savivaldybės tarybos Ekonomikos ir finansų komitetas vienbalsiai nusprendė atidėti sprendimo projekto dėl pritarimo susitarimui su UAB „Neringos kelias“ plėtoti infrastruktūrą Šilutės miesto Laisvės alėjoje, prie projektuojamo verslo centro, svarstymą taryboje.

Prie projektuojamo pastato, kuriame bus prekybos paskirties ir administracinės patalpos, taip pat konferencijų salė, maža vietos, todėl UAB „Neringos kelias“ siūlosi savo lėšomis papildomai įrengti 50 vietų automobiliams prie daugiabučių namų Laisvės alėjoje, kuriomis naudotųsi ir verslo centro klientai (schemoje pažymėtos mėlynai),taip pat 7 dviračių stovėjimo vietos ir 1 elektromobilių įkrovimo vieta.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Tačiau paaiškėjo, kad Laisvės alėjos gyventojai apie tokius verslininkų planus greičiausiai nežino. Todėl, komiteto nario Raimundo Ambrozaičio nuomone, būtų labai negražu, jeigu taryba dabar palaimintų tokį sprendimą.

Tarybos nario Arvydo Jako manymu, geriau būtų parengti kompleksinį Laisvės alėjos sutvarkymo projektą, pagal kurį ir verslo įmonės galėtų kurti savo plėtros planus.

Toks projektas, anot Ūkio skyriaus vyriausiojo specialisto Mindaugo Oželio, bus rengiamas. Tačiau jo parengimas gali ir užtrukti.

Vis dėlto komiteto nariai nusprendė neskubėti ir vienbalsiai pasisakė už tai, kad šio sprendimo projekto svarstymas taryboje būtų atidėtas vėlesniam laikui.

UAB “Neringos kelias” siūlomos  automobilių stovėjimo vietos Laisvės alėjoje

Rašyti komentarą