Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Už rinkimus be korupcijos

Publikuota: 2016 gegužės 03 Kategorija: Aktualijos, Seimas 2016

www.vrk.lt nuotr.www.vrk.lt nuotr.

Vyriausioji rinkimų komisija (toliau – VRK) ragina prisidėti prie politinių partijų veiklos ir politinių partijų finansavimo korupcijos prevencijos ir prašo aktyvių piliečių pranešti apie pastebėtus korupcijos atvejus rinkimų, politinių partijų veiklos ir politinių kampanijų finansavimo srityse bei administracinių išteklių panaudojimą politinės kampanijos tikslams, rinkėjų papirkimą ir kitus korupcijos atvejus.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Anoniminį pranešimą apie pastebėtą korupcijos atvejį galite pateikti VRK svetainėje kairėje esančioje skiltyje „Korupcijai rinkimuose NE!” arba adresu: http://www.vrk.lt/pateikti-pranesima.

VRK primena, kad 2016 m. spalio 9 d. Seimo rinkimų politinės kampanijos laikotarpiu draudžiama: skleisti nepažymėtą politinę reklamą, neteisėtai finansuoti politines partijas ir kampanijas, tiesiogiai ar netiesiogiai pirkti rinkėjų balsus, dovanomis ar kitokiu atlyginimu skatinti rinkėją dalyvauti arba nedalyvauti rinkimuose ir (arba) balsuoti už arba prieš vieną ar kitą asmenį, kurį numatoma kelti kandidatu, kandidatą arba kandidatų sąrašą. Taip pat žadėti už balsavimą atsilyginti rinkėjams po rinkimų turint tikslą paveikti rinkėjų valią dėl konkrečių politinių partijų ar kandidatų arba asmenų, kuriuos numatoma kelti kandidatais, ir taip trukdyti piliečiams įgyvendinti rinkimų teisę, nesilaikyti politinių kampanijų finansavimo ir administracinių išteklių panaudojimo politinės kampanijos tikslams tvarkos.

www.vrk.lt inf.

.

Politinės reklamos “Šilutės ETA žiniose” įkainiai:
http://www.2013.vrk.lt/rinkimai/99_lt/Ikainiai/ZpIkainiaiEilutes4205.html

1 skaitytojų komentaras
Anal-itikas 2016 gegužės 3d., 11:2378.61.120.129
Įdomu, kaip nubausti tie, kur referendumo metu, balsavusiems dalijo už vieną centą alų ir skalbimo miltelius?

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 9 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą