Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Fotografijų konkursą “Pašaukti gelbėti ir padėti” laimėjo šilutiškis reporteris

Publikuota: 2015 lapkričio 23 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

R. Žalgevičiaus nuotrauka, pelniusi 1-ąją vietą.R. Žalgevičiaus nuotrauka, pelniusi 1-ąją vietą.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento surengtame fotografijų konkurse „Pašaukti gelbėti ir padėti“ pirmąją vietą pelnė Rolando Žalgevičiaus nuotrauka.

Antrąsias vietas užėmė Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus ugniagesio gelbėtojo Jono Lukšos ir portalo „15 min.lt“ fotožurnalisto Vidmanto Balkūno nuotraukos.

Trečiąsias vietas vertinimo komisija skyrė Ignalinos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros poskyrio inspektorės Linos Baušienės, Varėnos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros poskyrio inspektorės Rasos Česnulienės ir Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Parengties užtikrinimo skyriaus specialisto Igorio Rodionovo nuotraukoms.

Šio konkurso nuotraukos supažindina su ugniagesių gelbėtojų darbu, taip pat atkreipia visuomenės dėmesį į skaudžius gaisrų ir kitų nelaimių padarinius.

Konkursui pateikta per 200 nuotraukų. Fotografijų konkurso nugalėtojams bus įteiktos vertingos dovanos, o geriausios nuotraukos bus eksponuojamos departamente ir Vidaus reikalų ministerijoje.

Nugalėtojų nuotraukas rasite čia: www.vpgt.lt: “Fotografijų konkurso „Pašaukti gelbėti ir padėti“ nugalėtojai”

www.vpgt.lt inf.

1 skaitytojų komentaras
:) 2015 lapkričio 23d., 20:395.20.115.239

sveikinu :)

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą