Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Trumpai: Šilutės šauliams komforto nereikia. Ir neturės

Publikuota: 2015 spalio 22 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Alternatyvos senam sandėliui Pramonės gatvėje Šilutės šaulių kuopos veiklai vykdyti nerasta.

Daugiau kaip prieš mėnesį Šilutės rajono savivaldybės tarybos Socialinių reikalų komitetas buvo surengęs išvažiuojamąjį posėdį į Šilutės šaulių „vasaros rezidenciją“. Tuomet politikai ne juokais pasibaisėjo pamatę, kokiose sąlygose gyvena ši organizacija, ir siūlė paieškoti kitų patalpų jų veiklai vykdyti. „Šilutės ETA žinios“ apie tai rašė rugsėjo 18 d. str. „Šauliams komforto nereikia“.

Tačiau geri norai tokiais ir liko, nes, kaip šiandien teigė telefonu Socialinių reikalų komiteto pirmininkė Daiva Žebelienė, geresnių patalpų mieste šaulių kuopos veiklai kol kas nepavyko rasti. Todėl savivaldybės tarybai siūloma patenkinti šaulių prašymą ir įteisinti jų buvimą prieš tai minėtose sandėlio patalpose, perduodant jiems jas pagal panaudos sutartį dešimties metų laikotarpiui.

3 skaitytojų komentarai
Donatas 2015 spalio 22d., 19:5786.38.143.145
Netiesa, kad patogumų nereikia, norime gauti patalpoms panaudą ir pradėti tvarkytis, bus įrengtas šildymas, tuoletai, dušai, sporto salė bei klubas. Patalpomis bus pakviestos naudotis ir kitos jaunimo organizacijos, sieksime bendrų projektų…

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 11 Thumb down 2

Atsakyti

Donatui 2015 spalio 23d., 14:21176.9.25.72

Donatai, baik svaigti, normalių tualetų ir dušų neturi, net mokyklos, o tu kalbi apie kažkokius garažus… Sporto salė? Klubas? Bus pakviestos kitos jaunimo organizacijos? Paskaičiau tavo komentarą ir pamaniau, kad Sporto ir pramogų komplekso statybos vieta pasikeitė.

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 4

Atsakyti

Pastebėjimas 2015 spalio 23d., 16:2685.89.243.230

Garažo paskirties Jums niekas neleis pakeisti į sporto salę. Valdžia visada pasilieka sau teisę Jus iš ten išspirti anksčiau laiko.

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą