Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Daugiabučių renovacija: skubama nutraukti sutartis su bankroto link besiritančia bendrove

Publikuota: 2015 rugpjūčio 18 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Bus ieškoma kitų rangovų UAB „Šilo statyba“ nebaigtiems daugiabučių renovacijos darbams Šilutėje užbaigti.

Apie daugiabučių namų renovaciją Šilutėje vykdančiai UAB „Šilo statyba“ gresiantį bankrotą „Šilutės ETA Žinios“ rašė rugpjūčio 14 d. str. „Daugiabučius Šilutėje renovuojančiai įmonei pakvipo bankrotu“.

Šilutės rajono savivaldybės energinio efektyvumo didinimo daugiabučiuose namuose programos įgyvendinimu besirūpinančios „Šilutės šilumos tinklų“ bendrovės direktoriaus pavaduotojas Vygantas Kamarauskas šiandien sakė telefonu, kad, reaguojant į susiklosčiusią situaciją, jau ruošiami dokumentai dėl Laisvės al. 4-to namo renovacijos rangos darbų sutarties nutraukimo – esą tam neprieštarauja ir pati UAB „Šilo statyba“ vadovybė, su kuria jis kalbėjęs telefonu, – ieškoma įmonių, kurios apsiimtų užbaigti šiame name pradėtus vamzdynų keitimo darbus.

-“Šilo statybai“ už atliktus darbus sumokėta, ir ji nekelia jokių pretenzijų, – teigė telefonu V. Kamarauskas. – Sutartis su šia bendrove bus nutraukta.

Tačiau, kaip paaiškėjo, Laisvės al. 4-tas namas ne vienintelis Šilutės mieste, kuriame „Šilo statyba“ turi nebaigtų darbų. Renovacija gali būti sustabdyta ir 9-tuoju numeriu pažymėtame daugiabutyje toje pačioje alėjoje, kurio atnaujinimu rūpinasi „Šilutės būsto“ bendrovė.

Anot UAB „Šilutės būstas“ direktoriaus Alekso Kvederio, jau šį ketvirtadienį, dalyvaujant rangovinės įmonės atstovams, techniniam prižiūrėtojui ir antstoliui, bus fiksuojami jau atlikti darbai, kad būtų galima nutraukti sutartį ir ieškoti kitų rangovų.

Byla dėl UAB “Šilo statyba” bankroto Panevėžio apygardos teisme bus nagrinėjama rugsėjo 4 d.

Rašyti komentarą