Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Daugiabučius Šilutėje renovuojančiai įmonei pakvipo bankrotu

Publikuota: 2015 rugpjūčio 14 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Rugpjūčio 11 d. Panevėžio apygardos teisme priimtas pareiškimas iškelti bankroto bylą šiame mieste registruotai UAB „Šilo statyba“. Tą pačią dieną teismas šiai statybų bendrovei pritaikė taip vadinamas laikinąsias apsaugos priemones, o Bankroto departamentas paskelbė bankroto administratoriaus atranką.

Daugiabučių namų renovacija Šilutės rajone besirūpinančiam „Šilutės šilumos tinklų“ direktoriaus pavaduotojui Vygantui Kamarauskui ši naujiena buvo lyg perkūnas iš giedro dangaus.

Anot V. Kamarausko, UAB „Šilo statyba“ Klaipėdos filialas Šilutės mieste renovuoja du daugiabučius namus. Esą vienas objektas Gluosnių gatvėje jau kaip ir užbaigtas, tuo tarpu kitame daugiabutyje – Laisvės alėjoje – statybininkų dar laukia visi santechniniai darbai.

Pasak V. Kamarausko, rangovai buvo žadėję, kad jų subrangovai šių darbų imsis šią savaitę, tačiau dėl neva užsitęsusių darbų kitame objekte juos tekę nukelti į kitą savaitę.

UAB „Šilo statyba“ Klaipėdos filialo direktorius Mantas Ruzvaltas į ilgas kalbas telefonu nesileido, teigdamas, kad negali nieko komentuoti, kol teismas nėra priėmęs sprendimo dėl bankroto bylos iškėlimo.

Anot V. Kamarausko, kitos savaitės pradžioje UAB „Šilo statyba“ Klaipėdos filialo atstovai turi atvykti į Šilutę. Esą po to ir bus sprendžiama, ką toliau daryti.

Šilutės rajono savivaldybės tarybos narys Arvydas Jakas, kuris ir pranešė mums apie klaipėdiečių statybininkų renovuojamo daugiabučio Laisvės alėjoje gyventojams iškilusią grėsmę likti gyventi nebaigtame tvarkyti name, įsitikinęs, kad savivaldybė nedelsdama turėtų imtis priemonių situacijai gelbėti. Jo žiniomis, UAB „Šilo statyba“ Klaipėdos filialas dirba pelningai, todėl esą reikia siekti, jog teismo sprendimu bendrovė būtų restruktūrizuota, kad ties bankroto riba atsidūrusi įmonė nenusitemptų į dugną ir rentabiliai dirbančio filialo.

2 skaitytojų komentarai
zose 2015 rugpjūčio 14d., 11:125.20.104.80
Taip,kad brokas pačių gyventojų rūpestis

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 16 Thumb down 3

Atsakyti

as 2015 rugpjūčio 17d., 17:285.20.112.140

tokiu daug bankrutuos aukso kasykla

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą