Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kitą savaitę startuoja įspūdingiausių Lietuvos vaizdų čempionatas

Publikuota: 2015 liepos 30 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

„We love Lithuania” kartu su tarptautinės turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodos ADVENTUR organizatoriais visus mylinčius Lietuvą kviečia dalyvauti unikaliame „Lietuvos nuotraukų čempionate”. Čempionatą sudarys penki skirtingi etapai, kurių metu kiekvienas norintis ir mėgstantis fotografuoti galės pateikti savitą mūsų šalies vaizdą.

Čempionato finalas ir geriausių darbų ekspozicijos pristatymas vyks sausio 22-24 dienomis parodoje ADVENTUR 2016 Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO.

“Paroda “ADVENTUR 2016” bus išties kitokia. Pagrindine 2016 metų parodos tema pasirinkome miestų turizmą. Kiekvienas Lietuvos miestas yra išskirtinis, turintis savitą istoriją, kultūrą, lankytinas vietas, bet ar juos mes tikrai pažįstame? Todėl jau kitą savaitę visus smalsius ir kūrybingus pakviesime tapti savo miestų bei miestelių ambasadoriais ir dalyvauti Lietuvos nuotraukų čempionate”, – sako LITEXPO parodų grupės vadovė Jolanta Masiulienė.

“Kai kurios čempionato užduotys bus išties paprastos, tačiau nebūtinai lengvos. Juk kiekvieną, net ir iki skausmo žinomą vaizdą, visuomet galima pateikti visai kitaip, gerokai kūrybiškiau. To mes iš čempionato dalyvių ir tikimės” – teigia projekto “We love Lithuania” įkūrėjas Simonas Rudaminas.

Pasak jo, per ketverius projekto “We love Lithuania” gyvavimo metus buvo įsitikinta, kad Lietuva turi daugybę neatrastų talentų, ypač tarp jaunimo. “Pavyzdžiui, 200 tūkst. peržiūrų viršiję vaizdai, buvo įamžinti penkiolikmečių. Todėl šiame čempionate jokio amžiaus cenzo neįvedėme ir varžytis kviečiame kiekvieną”, – sako čempionato organizatorius S.Rudaminas.

Norintiems dalyvauti čempionate pakanka užsiregistruoti projekto svetainėje WeloveLithuania.com. Dalyvauti ir stebėti čempionatą galima ir čempionato programėlėje, kurią bus galima atsisiųsti į savo išmaniuosius telefonus ar planšetinius kompiuterius.

“Dalyvių pateiktos nuotraukos bus demonstruojamos parodoje ADVENTUR 2016. Iš jų pirmą kartą, pasitelkus šiuolaikines technologijas, bus sukurtas skaitmeninis Lietuvos žemėlapis” – intriguoja S. Rudaminas.

Pamatyk, pristatyk, paragauk, pasidalink, pajusk – tokiais penkiais žodžiais ir etapais rugpjūčio 3 dieną startuoja čempionatas, o su juo prasideda ir kiekvieno kelionė į tarptautinę turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodą ADVENTUR 2016.

Visą čempionato informaciją ir dalyvavimo sąlygas jau nuo pirmadienio galėsite rasti “We love Lithuania” svetainėje, socialiniuose tinkluose bei LITEXPO svetainėje.

www.tourism.lt inf.

Rašyti komentarą