Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Vyrų valdžia

Publikuota: 2015 liepos 23 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

V. Laurinaitis (iš kairės), A. Balčytis ir S. Šeputis išlaikė valdžią savo rankose.(Oresto Lidžiaus nuotr.)V. Laurinaitis (iš kairės), A. Balčytis ir S. Šeputis išlaikė valdžią savo rankose.(Oresto Lidžiaus nuotr.)

Geriausios permainos – jokių permainų?

Savivaldybės administracijai toliau vadovaus socdemas Sigitas Šeputis, o mero pavaduotoju paskirtas pastarojo bendrapartietis Algirdas Balčytis.

Už tai, kad S. Šeputis iš naujo būtų paskirtas administracijos direktoriumi, balsavo 17 savivaldybės tarybos narių iš 24, dalyvavusių slaptame balsavime (S. Šeputis nusišalino). Savo pareigas jis pradės eiti nuo rugpjūčio 3 d. Iki to laiko administracijai vadovaus dabar jau buvusi administracijos direktoriaus pavaduotoja „tvarkietė“ Inesa Murauskienė.

A. Balčyčio kandidatūrai į vicemerus pritarė 15 tarybos narių iš 25. A. Balčytis mero pavaduotojo pareigas (dabar jau apmokamas) pradės eiti nuo šio penktadienio.

Kas bus paskirtas administracijos direktoriaus pavaduotoju, turėtų paaiškėti kitame tarybos posėdyje, kuris planuojamas rugpjūčio 6 d. Šios pareigos numatytos Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai („Pasirašyta koalicijos sutartis“).

Susijęs: “Prisiekė Šilutės valdžia”

4 skaitytojų komentarai
Žiaubelienei 2015 liepos 23d., 21:3292.234.48.61
Išdavikė ir melagė. Ką žadėjo rinkėjams, ir kokį kelią pasirinko… Betvarkė ir neteisybė. Kruvinos rankos nuo darbo. Tikrieji nekomunistai. Ir Pažangis… Apsurdas.
Pasidžiauk paskutine 4 metų kadencija… Daugiau Žiauberiene niekas netikės…

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 40 Thumb down 8

Atsakyti

FAKTAS 2015 liepos 24d., 10:1588.119.138.11
Tikra tiesa, Žebelienė su Kainovaičiu prieš savo komiteto narius apsikiaulino nerealiai.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 33 Thumb down 6

Atsakyti

Dėl antraštės 2015 liepos 24d., 12:1278.61.35.108
Esu moteris, kuri vyrais vadina tik orius, garbingus, nešvarių kojų į sąžinę nesivalančius asmenis. O ką valdžios viršūnėje regime? Dabartinis meras – 2012 metais teismo pripažintas kaltu dėl privačių ir viešųjų interesų supainiojimo. Jo dabartinis pavaduotojas – 2001 metais teismo pripažintas kaltu kaip supainiojęs viešuosius ir privačius interesus ir atleistas iš mero pareigų, nesibaigus kadencijai. Dabartinis administracijos vadovas -yra teistas už asmens kūno sužalojimą ir baustas už brakonieriavimą.
Ar tai tik tokių “vyrų” valdžios viršūnės esame verti? Hugo Šojus (Hugo Scheu), kurio dvare vyko naujosios valdžios prisaikdinimas, karste turėtų vartytis nuo nešlovės. O “tikriems vyrams” – dzin. Man gėda, kad rinkėjai patikėjo rajono bendruomenę 4 metus atstovauti ir visų mūsų bendrą iždą tvarkyti tokiems politikieriams. Man gėda, kad ceremonialai su įvairių priesaikų, įsipareigojimų pasirašymu Šilutėje veikia kaip konvejeris, o po to valdžia- visuomet veidu į purvą…
Vardan tos?

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 38 Thumb down 11

Atsakyti

antastei 2015 liepos 25d., 19:3578.62.88.161

jezau, ko taip pyksti ,kas atsitiko kad taip lietuvis nekencia lietuvio . dergia uz akiu, per komentarus . sitaip elgiasi tik nelaimingi zmones. Tiesa , nervu nuraminimui , eikim grybauti , miskuose atsirado grybu

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 9

Atsakyti

Rašyti komentarą