Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Turizmo sezonas atidarytas

Publikuota: 2015 gegužės 22 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Šilutės turizmo informacijos centro nuotr.Šilutės turizmo informacijos centro nuotr.

Saulėtą ir gražų penktadienio rytą Šilutės turizmo informacijos centras paskelbė sezono atidarymą. Ta proga buvo suorganizuotas plaukimas baidarėmis, kurio metu buvo valoma Šyšos upė ir jos pakrantės.

Dalyviai startavo prie „Biofuture“ gamyklos, kur prieš plaukimą pasivaišino tradiciniu lietuvininkų gėrimu – kafija. Labai džiugu, jog visi greit susidraugavo ir buvo puikiai nusiteikę.

Plaukimas buvo kupinas nuotykių! Teko praplaukti daugybę kliūčių: į upę nuvirtusių medžių, seklias vietas, akmenis, netgi tunelį!

Taip pat buvo rasta daugybė įdomių daiktų: lietvamzdis, kibiras, dujokaukės ir… laiškas butelyje! Vieni dalyviai skubėjo kuo greičiau pasiekti finišą, kiti – ramiai sau yrėsi, kai kurie stengėsi surinkti kuo daugiau šiukšlių, o smagiausi dalyviai įsijungę radiją dainavo ir visus užkrėtė puikia nuotaika.

Finišo tiesioji – Šilutės mažųjų laivų uostas. Iš baidarių iškėlę šiukšlių kupinus maišus, jas išrūšiavę, visi dalyviai mėgavosi karšta ir skania žuviene, kuria juos vaišino UAB ,,Kintai‘‘.

Taigi, Šilutės turizmo informacijos centro kolektyvas nori padėkoti visiems dalyvavusiems ir prisidėjusiems prie Šyšos upės valymo. Labai džiaugiamės dalyvių pozityvumu ir geromis emocijomis. Ypatingai esame dėkingi dalyviams, kurie pas mus atvažiavo netgi iš Tauragės.

Nuoširdžiausia padėka Šilutės baidarių centrui už baidares, UAB ,,Kintai“ – už skanią žuvienę, Šilutės mažųjų laivų uostui – už šiltą priėmimą ir Šilutės seniūnijai – už pagalbą išvežant šiukšles.

Viktorija Paičiūtė, VŠĮ Šilutės turizmo informacijos centro turizmo vadybininkė

Daugiau nuotraukų – https://www.facebook.com/siluteinfo

Rašyti komentarą