Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Valdžios ketina siekti septynios partijos ir du komitetai

Publikuota: 2015 gegužės 08 Kategorija: Aktualijos, Rinkimai 2015

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Pakartotiniams savivaldos rinkimams Šilutės rajone besirengiančios politinės partijos ir rinkimų komitetai pateikė Vyriausiajai rinkimų komisijai savo pretendentų į savivaldybės tarybą ir merus sąrašus.

Ilgiausi Lietuvos socialdemokratų partijos, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos bei visuomeninio rinkimų komiteto „Už žmonių valdžią“ sąrašai – po 50 pavardžių, o mažiausiai pretendentų į tarybą turi visuomeninis rinkimų komitetas „Šilutės garažai“ – viso labo 15.

Pakartotiniuose rinkimuose taip pat ruošiasi dalyvauti Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai (49 pretendentai į tarybos narius), Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) (44), Darbo partija (40), partija „Tvarka ir teisingumas“ (41) ir Lietuvos respublikos liberalų sąjūdis (46).

Mero posto ketina siekti 9 pretendentai: Tomas Budrikis (Darbo partija), Arvydas Jakas (Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai)), Jonas Jatautas (Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis), Vytautas Laurinaitis (partija „Tvarka ir teisingumas“), Alfredas Stasys Nausėda (Lietuvos socialdemokratų partija), Virgilijus Pozingis (Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga), Sandra Tamašauskienė (Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai), Daiva Žebelienė (visuomeninis rinkimų komitetas „Už žmonių valdžią“) ir Stanislovas Žymančius (visuomeninis rinkimų komitetas “Šilutės garažai”).

Visiems politinės kampanijos dalyviams išduoti parašų rinkimo lapai. Tik surinkusieji ne mažiau kaip 310 juos palaikančių rajono gyventojų, turinčių rinkimų teisę, parašų taps kandidatais į savivaldybės tarybą ir merus.

Paremti savo parašu patinkantį kandidatą į merus ir kandidatų į savivaldybės tarybą sąrašą jau galima ir elektroniniu būdu. Parašus renkančių registruotų pretendentų į Šilutės r. savivaldybės tarybą ir merus sąrašus su papildomomis nukreipimo nuorodomis rasite čia: http://www.2013.vrk.lt/rinkimai/457_lt/Apygardos/Apygarda7923/ParemimasApygardos7923.html

Pakartotiniai rinkimai Šilutės rajono savivaldybėje vyks birželio 21 d.

Politinės reklamos “Šilutės ETA žiniose” įkainiai: http://www.2013.vrk.lt/rinkimai/99_lt/Ikainiai/ZpIkainiaiEilutes4205.html

1 skaitytojų komentaras
rinkeja 2015 gegužės 8d., 19:505.20.104.201
Nu jo geras pavadinimas ,,Silutes garazai,, turbut ir meras toks butu ,,garazinis ,tik to ir truko Silutej…….

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 13 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą